به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت و به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان، آیت الله «رسول فلاحتی» امروز(دوشنبه، ۱۸مرداد) در دیدار امام جمعه و اساتید حوزه علمیه اهل بیت(ع) آستانه اشرفیه با تبریک فرا رسیدن عید سعید غدیر اظهار کرد: سالهای گذشته به زیربناهای حوزه علمیه در گیلان کم توجهی شده است.
نماینده ولی فقیه در گیلان به وضعیت معیشتی طلاب در گیلان اشاره کرد و افزود: بعضی از طلاب در استان به دلیل تنگدستی مشاغل دیگری انجام میدهند در صورتی که در بسیاری از استانهای دیگر این مشکل وجود ندارد.
امام جمعه رشت با بیان اینکه تعداد ۱۴ مدرسه علمیه برادران و ۹ مدرسه علمیه خواهران در گیلان فعال است، تصریح کرد: طلاب وظایفی به عهده دارند و باید به رسالت خود عمل کنند.
آیت الله فلاحتی بر احیای موقوفه حوزههای علمیه گیلان تاکید کرد و گفت: قدردان تلاش افرادی که در مدارس علمیه انجام دادند، هستیم.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی براینکه شکم و غذای طلاب را دولتی نکنید اما مدارس را بدهید دولتها بسازند، بیان کرد: در ساخت حوزههای علمیه توسط دولت میشد بسیار کار کرد.
نماینده ولی فقیه در گیلان ادامه داد: اینکه مجموعه حوزههای علمیه با هم و با وحدت کار میکنند، خوب است ضمن اینکه بسیاری از مشکلات طلاب را مدیران حوزههای علمیه باید برطرف کنند.
آیت الله فلاحتی با تاکید براینکه متولیان فرهنگی جامعه باید برای عفاف و حجاب و زنان بی بندوبار در سواحل دریا فکری کنند، خاطرنشان کرد: انتظار شق القمر از مسئولان نداریم اما نباید کم کاری کنند.
وی بر توجه به آراستگی طلبهها تاکید کرد و یادآور شد: قناعت کردن را باید به طلبهها آموخت تا مانند مردم عادی رفتار نکنند.
امام جمعه رشت، روزمرگی در زندگی را برای طلاب آسیب زا دانست و اظهار کرد: رشد طلبه در سایه ادبیات و تربیت صورت میگیرد.
وی ادامه داد: هر قدر بر ساختار معنوی و محتوایی طلاب کار کنیم نتیجهاش را در جامعه خواهیم دید بنابراین استاد باید طلبه را تا پایان عمر رصد کند.
آیت الله فلاحتی با اشاره به نبود منابع مالی در حوزه های علمیه، بیان کرد: بالندگی حوزهها در سایه همین بیپولی هاست زیرا هر جا پول ورود کند باید فاتحه آنجا را خواند.
نماینده ولی فقیه در گیلان تصریح کرد: هزینه ای که یک دانشگاه برای بوفه خود می کند از کل هزینه ای که برای یک حوزه علمیه می شود، بیشتر است.
نظر شما