به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «محمد رضا صفی خانی»، امرو( 28 مرداد) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی، افزود: 47 واحد صنعتی و کشاورزی راکد در استان لرستان طی سال های اخیر به چرخه تولید بازگشته اند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، اظهار داشت: با احیای این واحدها یکهزار و ۱۹۰ فرصت شغلی ایجاد شد.
وی بیان کرد: طی یک سال گذشته برای احیای واحد های صنعتی راکد استان لرستان، اعتباری بالغ بر۱۶۰ میلیارد تومان در قالب تسهیلات بانکی به 44 واحد صنعتی استان پرداخت شده است.
صفی خانی، اظهار داشت: همچنین تاکنون تعداد 45 واحد صنعتی و تولیدی راکد در استان لرستان نیز شناسایی شده است.
این مقام مسئول، با اشاره به وجود ۲۴۰ واحد معدنی و یکهزار و ۵۰۰ واحد صنعتی فعال و نیمه فعال در استان لرستان، افزود: بهبود شرایط این واحد های صنعتی و بازگردان آنان به عرصه تولید می تواند نقش مهمی در حوزه اشتغال استان داشته باشد.
وی با بیان اینکه تلاش ها برای بازگرداندن واحد های تولید و صنعتی راکد به چرخه تولید با جدیدت ادامه دارد، افزود: احیای این واحد ها بستر تقویت فرصت های اشتغال و بهبود وضعیت اقتصادی مردم استان است.
صفی خانی، با اشاره به اقدامات انجام شده برای افزایش تولید در استان، افزود: در قالب برنامه های حمایتی از صنایع و مراکز تولیدی استان در جهت بهبود وضعیت اشتغال در استان اقدام شده است.
وی با بیان اینکه ۶۸ واحدصنعتی در قالب این برنامه ها افزایش نیرو داشته اند، بیان کرد: مهمترین عامل تعطیلی واحدهای صنعتی لرستان کمبود نقدینگی، فرسودگی ماشین آلان و مدیریت های نامناسب است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، با اشاره به برخی اقدامات انجام شده برای احیای صنایع راکد استان، بیان کرد: تاکنون برای راهاندازی کارخانه نساجی بروجرد اعتباری حدود ۸ میلیارد تومان درقالب تسهیلات پرداخت شده است و با برنامه ریزی به عمل آمده انتظار می رود این واحد تا پایان سال افزایش تولید داشته باشد.
نظر شما