همه عالمان و فرهیختگان توان علمی خود را در تعمیق فرهنگ غدیر بکار گیرند

آیت الله مظاهری گفت: باید همۀ عالمان و حقیقت‌جویان و فرهیختگان، توان علمی و ظرفیّت فرهنگی خود را در مسیر احیاء و توسعه و تعمیق فرهنگ غدیر و آموزه‌های نهج‌البلاغه بکار گیرند تا جامعه‌ای هر چه نزدیک‌تر به آن فرهنگ انسان‌ساز داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، «مسعود رجایی» مدیر بنیاد قرآن و نهج البلاغه در آیین اختتامیه سومین جشنواره بین المللی «بهشت بیان» پیام حضرت آیت الله العظمی «حسین مظاهری» مرجع عالیقدر عالم تشیع به این مسابقات را قرائت کرد.

 

زعیم حوزه علمیه اصفهان در پیام خود به این جشنواره آورده است: جشنواره بین المللی شعر نهج البلاغه را که به منظور بهره گیری از زبان شعر و ادب فارسی در راستای ترویج معارف والای علوی (سلام الله علیه) و تعالیم حیات بخش کتاب مقدس نهج البلاغه برگزار می گردد گرامی می داریم و امید می بریم سعی مشکور شاعران و فرهیختگان و متصدیان این جشنواره در پیشگاه با کرامت امیر مومنان و مولای متقیان (ع) به بهترین وجه پذیرفته گردد.

 

آیت الله مظاهری در ادامه این پیام متذکر شد: هم آموزه های انسان ساز نهج البلاغه و هم گفتمان سرنوشت ساز غدیر -که اینک جشنواره شما شاعران و ادیبان در آستانه آن یوم الله بزرگ برگزار گردیده است-  باید همواره با بهره گیری از زبان های گوناگون علمی و پژوهشی، تبلیغی و ترویجی و نیز هنری و ادبی توصیف بیان گردد.

 

ایشان افزوده است: کتاب شریف نهج‌البلاغه مشتمل بر تعالیم عالیه‌ای‌ است که نیاز امروز جامعۀ ماست و اگر با دقّت علمی و ذوق ادبی بدان پرداخته شود، ظرفیّت عظیمی برای تحوّل فرهگی و اخلاقی ایجاد خواهد نمود.

 

زعیم حوزه علمیه اصفهان اظهار داشت: رخداد مبارک و سرنوشت‌ساز غدیر نیز در زمان و دورۀ خود، بر اثر همدستی جهل و عناد، به یک فرهنگ جاری و غالب تبدیل نشد و از این‌رو اگرچه سخنی بود بزرگ و حادثه‌ای بود عظیم، امّا با دسیسه‌های دشمنان حق و حقیقت، در مسیر تاریخ و زمان، به زودی به دست فراموشی سپرده شد و جریان‌های منحرفی، تمام توان خود را به کار گرفتند تا این حادثۀ با اهمیّت، به حاشیه رانده شود و «غدیر» مسکوت بماند؛ و شد آنچه شد.

 

آیت الله مظاهری در پایان پیام خاطرنشان کرد: اینک باید همۀ عالمان و حقیقت‌جویان و فرهیختگان، توان علمی و ظرفیّت فرهنگی خود را در مسیر احیاء و توسعه و تعمیق فرهنگ غدیر و آموزه‌های نهج‌البلاغه بکار گیرند تا به یاری خداوند تعالی و عنایات امیرمؤمنان«سلام‌الله‌علیه»، جامعه‌ای هر چه نزدیک‌تر به آن فرهنگ و تعالیم حیات‌بخش و انسان‌ساز داشته باشیم.

 

گفتنی است جشنواره شعر نهج البلاغه سومین دوره خود را به صورت بین المللی تجربه می کند، دوره پیشین این جشنواره به صورت ملی برگزار و بیش از 400 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد. سومین دوره این جشنواره با ارسال فراخوان جشنواره به سراسر جهان همراه بود و ندای روح بخش کلام مولای متقیان موجب شد تا آثاری ارزشمند از سراسر جهان و به زبان های مختلف به این جشنواره ارسال شود. 

کد خبر 822737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha