«عبدالمحمد جرجانی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در دزفول اظهار کرد: توسعه و بهبود کارگاه های هنرستان ها به دلیل کمبود اعتبارات و تجهیزات همیشه یکی از دغدغه های اصلی مدیریت آموزش و پرورش دزفول می باشد.
مدیر آموزش و پرورش دزفول افزود: هنرستان فنی حدید شهرستان دزفول با داشتن کادری مجرب اعم از مدیریت، معاونین، سرپرست و همچنین هنرآموزان و هنرجویان با تکیه بر توان داخلی و تجلی اندیشه «توانستن» موفق شدند بسیاری از تجهیزات مورد نیاز خود را در کارگاه های هنرستان بومی سازی کنند.
وی با اشاره به ساخت 24 استند موتور و گیربکس در این هنرستان اضافه کرد: خرید هر استند موتور و گیربکس هزینه ای بالغ بر 50 میلیون ریال در برمی گیرد که مجموعه هنرستان فنی حدید توانستند با طراحی و ساخت منحصر به فرد و با کیفیت بهتر این استند را با 20 میلیون ریال به بهره برداری برسانند که با ساخت 24 استند موتور و گیربکس توانستند صرفه جویی مالی بیش از 700 میلیون ریالی را رقم بزنند.
جرجانی تصریح کرد: علاوه بر ساخت استند، هنرآموزان این هنرستان توانستند تابلوی آموزشی برق خودوری پراید را نیز با امکاناتی بهتر و پیشرفته تر از تولیدات کارخانه های صنایع آموزشی، به بهره برداری برسانند که این اقدام بیش از 150 میلیون ریال صرفه جویی مالی به همراه داشته است.
وی گفت: هنرستان فنی حدید هم اکنون با داشتن 140 هنرجو در دو رشته مکانیک خودرو و صنایع فلز و چهار کارگاه مجهز میزبان دانش آموزانی است که رشته فنی را جهت ادامه تحصیل در دوره دوم متوسطه انتخاب می کنند که این هنرستان در صورت افزایش تجهیزات کارگاهی و هنرآموزان خود می تواند ظرفیت دانش آموزی را تا 200 نفر افزایش دهد.
نظر شما