«سید حمید پورمحمدی» در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: تولید در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و در سازمان برنامه و بودجه جزو اولویت ها در پیشبرد امور کشور است.
معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: روستاییان و عشایر به ویژه عشایر یکی از اولویت های سازمان برنامه و بودجه قرار گرفته اند و منابع بسیار خوبی در این بخش به آنها اختصاص یافته است که پرداخت تسهیلات ارزان قیمت با نرخ چهار درصد یکی از این اقدامات است.
وی با بیان اینکه تسهیلات ارزان قیمت 96 در اختیار عشایر قرار گرفته است، گفت: عشایر و روستاییان طی سال های 97 و 98 نیز از تسهیلات ارزان قیمت برخوردار شده اند.
پورمحمدی ادامه داد: در حوزه تولید عشایری صندوقی تشکیل شده است که دولت و سازمان امور عشایری ایران در قالب این صندوق به پرداخت تسهیلات به مناطق عشایری پرداخته اند.
معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به حمایت های زیرساختی دولت از عشایر گفت: در زمینه زیرساخت ها، آب شرب و علوفه سازمان امور عشایری ایران به نمایندگی از دولت خدمات بسیار وسیعی به عشایر ارایه می دهد.
وی تاکید کرد: نگاه به عشایر صرفا از زاویه تولید نیست، هرچند تولید و اشتغال جزو اولویت های اساسی هستند.
پورمحمدی با بیان اینکه عشایر هویت تمدنی کشور محسوب می شوند، تصریح کرد: در طول هزاران سال آنچه که سیاست کشور را رقم می زد، ایلات و عشایر و تمشیت امور سیاسی کشور به دست عشایر بود.
وی تاکید کرد: عشایر در عین حال که مرزداران امین و قدرتمندی در طول تاریخ برای کشور بودند، در زمینه تولید فرآورده های دامی و محصولات کشاورزی و تامین خدمات بوم گردی و گردشگری به عنوان یک منبع فعال محسوب می شوند.
معاون سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه عشایر منبع فیاضی برای اقتصاد کشور و امنیت غذایی کشور محسوب می شوند، گفت: حمایت های دولت از عشایر در حوزه خسارت های خشکسالی و سیل نیز به خوبی اختصاص یافته است و به مرور در اختیار آسیب دیدگان قرار می گیرد.
پورمحمدی تاکید کرد: در سال جاری کمتر با بحث خشکسالی روبرو هستیم و در برخی نقاط محدودی از کشور که دچار خشکسالی شده اند نیز رییس سازمان امور عشایری پیشنهاداتی برای حمایت و کمک از آسیب دیدگان ارایه کرده است که در سازمان برنامه و بودجه این پیشنهادات در حال کارشناسی است تا پس از نهایی شدن به دولت ارایه کنیم.
معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: سازمان برنامه و بودجه منابع مورد نیاز برای کمک به آسیب دیدگان خسارت های سیل در حوزه کشاورزی را تامین کرده و به مرور زمان در اختیار آسیب دیدگان قرار می دهد.
پورمحمدی خاطرنشان کرد: منابع اختصاص یافته در قالب بخش کشاورزی بوده و بین روستایی و عشایری قابل تفکیک نیست و توسط وزارت جهاد کشاورزی این منابع تفکیک می شود.
نظر شما