تحصیل ۳هزار و‌۷۰۰دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی

رضایی از تحصیل ۳هزار و‌۷۰۰دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «رحیم رضایی» امروز(شنبه۲۶مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان به مناسبت آغاز ثبت نام و پذیرش دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر گفت: این تعداد دانشجو در ۲۰ مرکز آموزشی و‌یکصد رشته تحصیلات خود را در دوره های کاردانی و کارشناسی گذراندند.

 

 


معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود:  از سال ۷۵تا کنون این دانشگاه ۳۸هزار فارغ التحصیل داشته که ۸۰درصد آنان در رشته های مرتبط یا غیر مرتبط شاغل هستند.

 

 


وی با بیان اینکه از فردا ۲۷مرداد ثبت نام بدون کنکور در این دانشگاه آغاز می شود، ادامه داد: امسال۱۴رشته جدید به رشته های موجود در دانشگاه افزوده شده که از این تعداد ۳رشته کارشناسی و ۱۱رشته کاردانی است. 

 

 

رضایی، مدیریت تجاری سازی، مهندسی فناوری اطلاعات، تربیت بدنی مربیگری آمادگی جسمانی، مربیگری پرورش اندام، مربیگری شنا، کاردانی هتلداری و‌مدیریت امور تشریفات، کاردانی تاکسیرانی، باغبانی تولیدقارچ های خوراکی، باغبانی تولید پسه،‌ کاردانی فنی عمران گرایش سازه های پیش ساخته، کاردانی مدیریت لجستیک، کاردانی حرفه ای تربیت مربی کودکان با نیازهای ویژه، کاردانی کودکیاری را از جمله رشته های جدید در این دانشگاه دانست.

 

 

معاون علمی دانشگاه علمی کاربردی با بیان اینکه پیش بینی می شود امسال حدود هزار تا 1500 نفر در این دانشگاه ثبت نام کنند، اظهار کرد: بیشترین گرایش دانشجویان به رشته های حقوق، حسابداری، کامپیوتر و مدیریت است در حالی که رشته های موجود در دانشگاه است متناسب با نیازهای شغلی استان انتخاب شده است.

 

 

رضایی پرورش افراد کارآفرین و کارفرما را شعار اصلی دانشگاه عنوان کرد و گفت: وقتی فرد مهارت لازم برای انجام کاری را ندارد دچارخودناباوری می شود از اینرو این دانشگاه با برگزاری استارت آپ ها و پرورش ایده های جوانان و برگزاری جلساتی با مشارکت عموم اقدام به آموزش های مهارتی کرده است.

 

 

این مقام مسئول حل مشکل بیکاری و ارتقای اشتغال را آموزش های مهارتی دانست و افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی با 60 درصد کلاس های عملی و 40درصد تئوری با دانشگاه های نسل اول و دوم تفاوت دارد.

 

 

وی مدرک سالاری را سبب ضعف کشور در عرصه های مختلف عنوان کرد و گفت: اکثر دانشجویان به رشته هایی تمایل دارند که صرفا مدرک داشته باشد و رشته هایی که دانشجو در آن حرفه ای را می آموزد بی میل هستند در این راستا خانواده ها می توانند با کمک های مشاوره های فرزندان خود را تشویق به تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای کنند.

 

 

رضایی اظهار کرد: دانشجویان رشته های فنی در سه مرکز جهاد دانشگاهی، کارخانه ماشین سازی و شرکت هپکو به کسب مهارت مشغول هستند و در این راستا شرکت هپکو در سال 95 و جهاد دانشگاهی در سال های 95  و 97 به عنوان مرکز برتر کشوری معرفی شدند.

 

 

 

کد خبر 821705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha