به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، در ماه های اخیر خبر دستگیری جمعی از مسئولان از معاون عمرانی استاندار لرستان شروع شد و در شهرستان ها اخباری مبنی بر دستگیری اعضای شورای اسلامی شهر، شهرداران و.... به گوش می رسد.
اخباری که از طرفی موجب خرسندی مردم از عملکرد دستگاه های نظارتی و موجی از بی اعتمادی و سردرگمی نسبت به مسئولان قبیله ای در میان مردم استان لرستان را به همراه داشته است.
نبود مسئولان کاردان، توانمند و باهوش بی شک یکی از مهم ترین عوامل عقب ماندگی تاریخی استان لرستان از توسعه، نبود کارخانجات و صنایع در این استان، بیکاری جوانان و وضعیت اقتصادی پایین مردم است.
مردم استان لرستان به خوبی درد نمایندگان بی کفایت را درک می کنند، آن زمان که مجوز پتروشیمی بزرگ لرستان در خاک استان اراک به بهره برداری رسید، نیروگاه برق بزرگ لرستان در استانی دیگر و صدها عنوان کلنگ زنی دیگر که در دیگر نقاط کشور مورد بهره برداری قرار گرفتند و بستر بیکاری در استان و اشتغال و توسعه یافتگی در دیگر مناطق شدند.
فرار فرصت های رشد و توسعه استان، در مرحله اول نشان از بی کفایتی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و بعد مسئولان به عنوان گماردگان نمایندگان مردم دارد.
نمایندگانی که تنها در بزنگاه انتخابات مردم دار می شوند و از مراسم عزاداری عموم مردم تا محافل شبانه در مناطق مختلف برای ثابت کردن برادری طایفه ای دریغ نکرده و گاهی با سبدهای کالا خود را به میان مردم مناطق محروم می رسانند و با نسبت دادن خود به طایفه ها وافراد برای کسب آرای مردم تلاش می کنند.
برخی پا را فراتر نهاده و در روز انتخابات کیسه های پول نقد را در دست برای خرید آرای مردم تلاش می کنند و با کسب آرای لازم، با مردم بیگانه شده و تنها به دنبال گماردن افراد قبیله خود در پست های کلیدی هستند.
در مدت کوتاهی جدال بین نمایندگان برای توزیع سمت ها، مسئولیت های اداره جات به عنوان میراث پدری نمایندگان در بین افرادی چون مسئولان تبلیغات انتخاباتی، برادران، پسرخاله و دختر عمه ها تقسیم می شود.
سمت های مهم اسیر دست افراد نالایق می شود و به رغم فریاد و تلاش هوشیاران و دردمندان هم استانی، برای بازگو شدن نا کارآمدی مدیران، با رانت و هجوم نمایندگان به دفاتر وزراء شایسته سالاری ناکام می ماند و مدیران و افراد طایفه به عنوان معاونان در اداره جات مشغول به خدمت به مردم!... نه ببخشید، مشغول خدمت به طایفه و جیب خود می مانند.
این قصه واقعی اما تلخ، پیشینه ای کهن در دیار لرستان دارد، از آن زمان که خان های بی مروت چهره استان را قهر آلود و خشن نشان می دادند که با دور نگه داشتن مسئولان خون مردم مظلوم را بمکند، تا کنون که مسئولان بی لیاقت حق مردم را ناحق کرده تا جیب های خود را فربه تر کرده و فریاد وا محرومیت مردم استان راه به جایی نبرد.
گواه این مهم طرح های عمرانی نیمه کاره با قدمت چندین ساله، راه های محروم استان از آسفالت، نور، و عرض مناسب و راه ها ارتباطی روستاهای که به جای آسفالت از سنگ و کلوخ درست شده اند، تعطیلی اندک صنایع موجود در استان، و هزاران نمونه درد از نبود زیرساخت که منجر به سیل 12 فروردین شد و......
امروز که دستگاه های نظارتی با شجاعت پای کار آمده و از معاون استاندار تا عضو شورای شهر و شهردار را به خاطر مشکلات مالی مواخذه می کند، نوری از امید در دل مردم روشن شده و امید می رود این اقدامات تا ریشه کن شدن فساد مالی و اداری ادامه داشته باشد.
نظر شما