به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، «غلامرضا میری» امروز(۲۳ مرداد) در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار از انتشار فراخوان جشنواره ایده های برتر روابط عمومی های دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد و گفت: به تازگی اساسنامه اتاق فکر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تنظیم و به تصویب اعضاء رسیده که نخستین خروجی آن انتشار فراخوان یاد شده می باشد که امیدواریم بتوانیم جشنواره را در گستره کشوری برگزار کنیم.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به اینکه ناوگان آمبولانسی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به ۴۷ دستگاه می رسد، افزود: اکنون کلیه اعضای حوزه روابط عمومی نیز مشغول طراحی ایده های جدید هستند تا بتوانیم به عنوان دانشگاه میزبان، با دست پر در جشنواره شرکت کنیم.
وی گفت: راهبرد ما در تولید خبر و به خصوص در حوزه روابط بین الملل آن است به جای اینکه منتظر انتشار هجمههای خبری بمانیم، خودمان پیش قدم شویم و به عبارت بهتر خود را محدود به یک دستگاه صرف پاسخگو نکرده ایم، بلکه استراتژی ما یک راهبرد تهاجمی و تصمیم ساز است.
میری با بیان اینکه ظرف یکسال اخیر، ۶۸۰ مورد خبر تولید و در پرتال دانشگاه منعکس کرده ایم، افزود: از این تعداد ۲۰۰ مورد خبر به رسانه های جمعی ارسال شد که حداقل یک رسانه در پوشش اخبار یاد شده با ما همکاری کردند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ادامه داد:تولید۳۶۰ مورد اطلاعیه، ۲۰۰ مورد آگاهی، ۵۰ مورد اینفوگرافی، ۳۳ مورد نشریه الکترونیکی ۱۱ مورد نظرسنجی برپایی هفت مورد کارگاه آموزشی در زمینه خبرنویسی و ایجاد کتابخانه تخصصی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی از دیگر اقدامات حوزه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بود که مدیر این مجموعه به آن ها اشاره داشت.
وی با بیان اینکه این اقدامات در طول یک سال، هزار میلیارد ریال صرفه جویی برای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پی داشته است، افزود:دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با زیرپوشش داشتن سه شهرستان تربت حیدریه، زاوه و مه ولات به ۳۶۳ هزار نفر جمعیت سه شهرستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات می دهد.
میری با اشاره به اینکه این دانشگاه ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربت حیدریه و ۲۰ تخت در مه ولات دارد، گفت:دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه دارای ۵۹ نفر عضو هیات علمی و ۶۱۹ نفر دانشجو است که دانشجویان در ۱۰ رشته مامایی، اتاق عمل، هوشبری، پرستاری، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، بهداشت عمومی، فوریت پزشکی، تکنسین سلامت دهان و دندان و در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته تحصیل می کنند.
«سعید رضا قنبر زاده» هم در این مراسم با اشاره به تحریم های اقتصادی آمریکا علیه ایران گفت: امروز در یک مرحله بزرگ گذار تاریخی قرار گرفته ایم و این رسانه های جمعی هستند که می توانند با تولید اخبار امید بخش در حکم سفینه نجات باشند.
ریيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني تربت حيدريه افزود: اهمیت این نقش زمانی پررنگ تر می شود که بدانیم امروز آمریکا قصد دارد با این اقدامات سطحی نگر، خدشه به اعتماد عمومی نسبت به دولتمردان نظام جمهوری اسلامی وارد کند.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی این وظیفه اصحاب رسانه ها است تا با تولید اخبار پرمحتوا و امیدبخش ضمن کوتاه کردن فاصله بین مردم و مسوولان حفره های نا امیدی دل شهروندان را پر کنند.
نظر شما