باید به صنایع دستی به عنوان بستری برای توسعه پایدار نگاه کنیم

مدیرکل توسعه و ترویج صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به اهمیت صنایع دستی در افزایش تولید ناخالص ملی گفت: باید به صنایع دستی به عنوان بستری برای توسعه پایدار نگاه کنیم.


به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، ویدا توحدی، مدیرکل توسعه و ترویج صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور امروز (18 آبان) در دومین همایش ملی نساجی سنتی که در تالار حافظ شهرستان بجنورد برگزار شد، گفت: کار در حوزه صنایع دستی جدای از تجربه به فعالیت علمی نیاز دارد چون پویایی و رشد هنر وابسته به علم و تجربه است.

 

وی با اشاره به اینکه 80 درصد تولیدات صنایع دستی ما از لحاظ طراحی به 50 سال گذشته برمی گردد، اظهار داشت: خلاقیت و نوآوری در این مقوله باید مورد توجه مسئولان و هنرمندان باشد.

 

وی در ادامه مطلب با بیان اینکه باید به صنایع دستی به عنوان بستری برای توسعه پایدار نگاه کنیم، افزود: مهم ترین عامل در توسعه پایدار، نیروی انسانی است و آمار 2 میلیونی اشتغال مستقیم و 10 میلیونی اشتغال غیرمستقیم در حوزه صنایع دستی می تواند ما را به توسعه پایدار نزدیک تر کند.

 

وی با اشاره به اهمیت صنایع دستی در افزایش تولید ناخالص ملی و تأکید بر تمرکز در حوزه نساجی سنتی در خراسان شمالی عنوان کرد: باید در زمینه اشتغال مولد و پایدار در این حوزه تلاش کنیم.

 

توحدی گفت: هنرمندان ما علاوه بر حمایت مالی باید از حمایت معنوی مسئولان نیز برخوردار شوند. 

پایان پیام/
 

کد خبر 81994

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha