سابقه آشنایی هرمزگانی ها با نشریات به ۱۱۵ سال پیش بر می گردد

علی آبادی با اشاره به اینکه نشریات و روزنامه ها از ۱۱۵ سال پیش در همزمان با واردات کالا از طریق هرمزگان وارد کشور شد، گفت: نخستین روزنامه ها به زبان فارسی از کشورهایی همچون هند وارد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، « گیتا علی آبادی » در آیین پایانی ششمین جشنواره مطبوعات خلیج فارس ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: ۱۱۵ سال پیش که کالاهای تجاری بوسیله کشتی به بنادر جنوبی ایران ازجمله بندرعباس وارد می شد، در کنار آن، آرام آرام یک کالای فرهنگی نیز وارد شد که این کالا، نشریات و روزنامه های فارسی زبان بود که منجر به شکل گیری نهضت مشروطه شد.

 

وی افزود: قدمت نشریه در جنوب و آشنایی مردمان این دیار با کاغذ اخبار و روزنامه موجب شد که این سابقه تاریخی امروز به جایگاهی برسد که اصحاب رسانه استان هرمزگان به صورت حرفه ای به روزنامه نگاری بپردازند.

 

مدیرکل مطالعات و برنامه ریزی رسانه های وزارت ارشاد اسلامی با بیان اینکه محتوای نشریات هرمزگان بیانگر تاثیرگذاری قدمت بالای آشنایی مردمان این استان با رسانه است، عنوان کرد: قرار گرفتن در مدخل ورودی و قدمت آن باعث پویایی نشریات هرمزگان نسبت به سایر نقاط کشور شده است.

 

وی با اشاره به اینکه به علت پایین بودن سطح سواد بین عامه مردم و همچنین مسائل و مشکلات اقتصادی مردم موجب شکل گیری قرائت خانه ها شد، خاطرنشان کرد: قرائت خانه عباسی در بندرعباس از نخستین قرائت خانه ها در کشور است که امیدوارم به عنوان محلی برای گردشگری مورد توجه قرار گیرد.

 

علی آبادی بر توجه به محتوا در نشریات تاکید کرد و با اشاره به فراگیر شدن شبکه های اجتماعی، گفت: مسئولیت روزنامه نگاران در برابر اخبار جعلی در شبکه های اجتماعی که به شایعات دامن زده می شود بسیار سنگین است.

 

وی با ذکر این نکته که نشریات باید در نشر مطالب و اخبار باید به سه اصل صحت، دقت و درستی توجه ویژه داشته باشند، عنوان کرد: تمامی این موارد به مسئولیت های روزنامه نگار بر می گردد که به نوعی پاسخگوی جامعه باید باشد.

 

 

کد خبر 819897

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha