لزوم تغییر زیرساخت های موروثی و ناکارآمد/ پایش مدیریتی در دستور کار وزارت ورزش

تقی زاده با تاکید بر اینکه زیرساخت های موروثی و ناکارآمد باید به زیرساخت های مدرن مبتنی بر اهداف وزرات ورزش و جوانان تبدیل شود، گفت: اجازه نمی دهیم مدیران ورزش و جوانان به حال خودش رها شوند لذا پایش مدیریتی در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «جمشید تقی زاده» امروز شنبه (19 مرداد) در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تغییرات مدیریتی در استان همواره بوده و است، اظهار کرد: دکتر سلطانی فرد به عنوان رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی در خراسان جنوبی تعیین شده است و طی حکمی از سوی دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ایشان موظف هستند تا ماهانه به خراسان جنوبی سفر و پروژه های توسعه ای استان را بازدید و رصد کنند.

 

معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان‌های وزارت ورزش با اشاره به پیگیری کمیسیون مشترک بررسی لایحه اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری، گفت: در این شرایط حساس، اصلاح ساختار سازمانی بسیار حائز اهمیت است و در مجلس شورای اسلامی یک کمیسیون مخصوص برای این مهم تعریف شده است.

 

تقی زاده با بیان اینکه به طور نامحسوس  و بدون تشریفات برای ارزیابی و عملکرد مدیران کل و اداره ورزش و جوانان به استان ها سفر می‌کنیم، افزود: اجازه نمی دهیم مدیران ورزش و جوانان به حال خودش رها شوند لذا پایش مدیریتی در دستور کار است.

 

وی با اشاره به لزوم پرهیز از انجام فعالیت های معمولی و روزمرگی در حوزه ورزش و جوانان، ادامه داد: پیش بینی و برنامه ریزی و خلق ارزش در برنامه کاری ما است و اجازه نمی دهیم روش های سنتی و کلیشه ای گذشته ادامه پیدا کند.

 

تقی زاده با تاکید بر اینکه زیرساخت های موروثی و ناکارآمد باید به زیرساخت های مدرن مبتنی بر اهداف وزرات ورزش و جوانان تبدیل شود، افزود: همچنین از رهبری بالا به پایین خط بطلان می کشم و مشارکت همه سطوح را در بخش های مختلف به کار خواهیم گرفت.

 

معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان‌های وزارت ورزش خواستار تعاملات فعال و ارتباطات تاثیرگذار از مدیرکل جدید ورزش و جوانان استان شد، گفت: دیدگاه‌ها را از اقدامات جزیره ای و منفرد درون سازمانی به ایجاد هم افزایی تغییر خواهیم داد.  

 

«مهران سرپرست»، مدیرکل سابق ورزش و جوانان خراسان جنوبی هم با گلایه مندی از وزارت ورزش و جوانان برای برگزاری غیر منتظره مراسم تکریم و معارفه، گفت: در 15 ماه گذشته اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ساختار سازمانی و هیچ گونه هویت اجرایی نداشت.

 

وی تاکید کرد: اصلاح سیستم داخلی ورزش و جوانان استان نیاز داشت تا پرسنل به این خودباوری برسند که می‌توان از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب رسید.

 

مدیرکل سابق ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه خوشبختانه امروز اداره ورزش و جوانان از ساختار هویت درونی استراتژیک برخوردار است، ادامه داد: در حوزه عملیاتی در مقابل هر بخشی آمادگی داریم با نگاه کارشناسی کار کنیم.

 

سرپرست با بیان اینکه سند توسعه بخش جوانان در دستور کار است، گفت: اما در برنامه ورزشی نتوانسته‌ایم سندی تدوین کنیم چرا که همراهی دستگاه‌های اجرایی سخت است.

 

وی با اشاره به اینکه بازسازی ساختار تشکیلاتی اداره کل ورزش و جوانان یکی از مهمترین مسائلی است که انجام شده، عنوان کرد: هیئت های ورزشی باید برنامه ریزی و سازماندهی کنند اما متاسفانه امروز در کشور سالن‌دار شدند! اما متاسفانه حتی یک هیئت ورزشی در خراسان جنوبی سالن ندارد

 

مدیرکل سابق ورزش و جوانان خراسان جنوبی از وجود 170 پروژه فعال ورزشی در استان خبر داد و افزود: اداره کل ورزش و جوانان استان در حوزه پژوهشی و همچنین ارتقای ورزشکاران سازمان یافته در کشور رتبه دوم را دارد.

 

سرپرست با تاکید بر اینکه پست و مقام ها امانتی برای خدمت به مردم است، گفت: شایسته نیست وظایف اداری را با مسائل فردی و سیاسی عجین کنیم.

 

 

کد خبر 819322

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha