به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، «مرتضی اعلایی» در مراسم رونمایی از «جامع ترین سبد ابزار اقامه عزای سیدالشهدا (ع)» که سه شنبه، ۱۵ مردادماه درمجموعه فرهنگی شهدای هفتم تیر (سرچشمه) برگزار شد با بیان اینکه نگران هستیم مبادا روزی کاسب دستگاه سیدالشهدا (ع) شویم، گفت: دیگران نیز همین نقد را به فعالان این دستگاه دارند و واقعا امیدواریم به این درد مبتلی نشویم.
مدیرعامل موسسه ماهد افزود: تلاش ما این است هنر را به خدمت معارف اهل بیت (ع) و دستگاه حضرت اباعبدالله (ع) بیاوریم.
وی اضافه کرد: متاسفانه توجه به هنر از سوی برخی مراکز دینی مورد غفلت است درحالی که رهبر انقلاب فرمودند کاری ماندگار می شود که با هنر پیوند بخورد.
اعلایی ابراز کرد: هر قدر هنر را بیشتر به خدمت دین درآوریم آنگاه سبک زندگی دینی بیشتر در جامعه فراگیر می شود.
وی تاکید کرد: هدف موسسه ماهد آن است که هنر وارد زندگی مردم شود و صرفا در کنج موزه ها و نگارخانه ها جا خوش نکند.
باید هنر متعهدانه و شوق انگیز وارد زندگی روزمره ما شود
در ادامه «محمدعلی رجبی دوانی» نیز در این مراسم با بیان اینکه هنر در فرهنگ ما به معنای نیک نفسی است، گفت: امام خمینی (ره) فرمودند تهذیب نفس اولین شرط هنرمند واقعی است.
این پژوهشگر حوزه هنر و زیبایی شناسی با انتقاد از دور شدن هنر از زندگی مردم، اظهار کرد: در گذشته به تک تک لوازم زندگی افراد نگاه می کردیم به یاد خدا می افتادیم ولی امروزه این طور نیست.
وی افزود: توجه به نمادها در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی افزایش یافته است. برای نمونه رنگ های شاد و شوق آمیز در المان های مرتبط با انقلاب اسلامی نمایان است.
رجبی در ادامه با انتقاد از برخی سبک های مداحی، اظهار کرد: سبک های مداحی در گذشته آنقدر اثرگذار بود که ساواک به شدت از همراهی مردم با این سبک ها می ترسید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: باید هنر متعهدانه و شوق انگیز وارد زندگی روزمره ما شود موسسه ماهد در این زمینه گام های خوبی برداشته است.
نظر شما