به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الکفیل، سید«محمد عبدالرضا موسوی» ناظر بر طرح مبارزه با بی سوادی در آستان مقدس حضرت عباس(علیه السلام)، گفت: طرح «مبارزه با بی سوادی برای آموختن خواندن و نوشتن» از طرح های آموزشی و عمرانی آستان مقدس حضرت عباس به شمار می آید، این طرح باهدف همکاری در کمک به بیسوادانی است که نمی تواند به خوبی بخوانند و بنویسند؛ این طرح به فراگیری و آموزش بیسودان و کمک به آنها برای پیشرفت و رهایی از مشکل نادانی و جهل انجام می گیرد.
موسوی افزود: این طرح برای دومین سال متوالی با هماهنگی مدیریت آموزشی و تربیتی استان کربلای معلق و با روش آموزش موجود در وزارت آموزش و پرورش عراق انجام می گیرد.
وی ادامه داد: طرح ما نتایج خوبی را در سال گذشته محقق کرد، به همین دلیل دایره خدمات خود را گسترش داده ایم. تعداد مراکزی که افتتاح کردیم، هشت مرکز است که دو مرکز آن ویژه بانوان در شهرستان عین التمر است. ساکنان آن به ویژه بانوان تمایل بسیاری به آموزش دارند. این مراکز در مرکز این شهر و آستان مقدس و برخی از شهرستان های این استان منتشر شدند.
ناظر این طرح گفت: بیشتر کلاس های آموزشی پس از نمازهای مغرب و عشاء برگزار می شود، زیرا بیشتر شرکت کنندگان از کسبه هستند و این زمان، زمان فراغت آنهاست. این مرحله، مرحله پایه است و شش ماه به طول می انجامد، همچنین دروس قرآنی برای آموزش و فراگیری تلاوت سوره فاتحه و برخی از سوره های کوچک داده می شود.
موسوی گفت: همچنین جوایزی به این افراد برای تشویق بر ادامه تحصیل داده می شود. آستان مقدس حضرت عباس(ع)، مراکز و نیازهای آموزشی آنها از جمله لوازم تحریر را برای آنها فراهم می کند.
این طرح پس از کسب موافقت از وزارت آموزش و پرورش عراق و با همکاری مدیریت تربیتی کربلای معلی و با نظارت مدرسان متخصص انجام می گیرد؛ همچنین حسینیه ها و مساجد جامع در استان کربلا انتخاب شده تا به عنوان کلاس های درس برای بیسوادان باشد. مدرک مبارزه با بیسوادی پس از پایان مرحله تکمیلی معادل مقطع چهارم ابتدایی داده می شود.
نظر شما