شناسایی ۴۳۰ ساختمان ناایمن پر خطر در تهران/ ضرورت ایجاد کمربند سبز پایتخت

صدر اعظم نوری با اشاره به شناسایی دو هزار ساختمان ناایمن در تهران گفت: ۴۳۰ ساختمان بسیار پر خطر هستند که پرونده ۲۴۳ ساختمان بر اساس اولویت به مراجع قضایی ارسال شده است.

 

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری شبستان، «زهرا صدر اعظم نوری» در نشست خبری امروز با اشاره به اقدامات انجام شده در کمیسیون سلامت و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: شفاف سازی در سامانه صنایع و مشاغل، موضوعی بود که در این رابطه اقدام کردیم.

 

رییس کمیسیون محیط زیست، سلامت و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به تشکیل چهار سامانه در حوزه پسماند افزود: سامانه مدیریت کارگران موضوعی بود که تشکیل شد و 15 هزار نیروی فعال خدمات شهری ساماندهی شدند.

 

وی با اشاره به ایجاد سامانه جامع فضای سبز شهر تهران تصریح کرد: فضای سبز شهر تهران از لحاظ متراژ، تاسیسات، نوع درختان و مسایل مربوط به پیمانکاری در این سامانه بررسی می شود. 

 

وی با بیان اینکه راه اندازی سامانه پایش و شناسایی تمام ساختمان های شهر تهران اقدام دیگری بود که انجام شد، افزود: ساختمان های فاقد ایمنی در قالب طرحی در شورا مطرح شد و قرار شد که این ساختمان ها بررسی شوند.

 

صدر اعظم نوری در ادامه در خصوص پرونده 62 باغ شهر تهران گفت: پس از مصوبه برج باغ در شورا، طرح خانه باغ مطرح شد که شورای عالی شهرسازی این طرح را تصویب و به شورا و شهرداری تهران ابلاغ کرده است.

 

رییس کمیسیون محیط زیست، سلامت و خدمات شهری شورای شهر تهران تصریح کرد: پس از تصویب خانه باغ باید تکلیف پرونده های در دست اقدام مشخص می شد، بنابراین از شهرداری تهران خواستیم تا گزارشی در این حوزه بدهد.

 

وی با اشاره به اینکه 473 پرونده پیش از مصوبه خانه باغ تشکیل شده بود که 62 پرونده عوارض پرداخت کرده بودند، تاکید کرد: کمیسیون های محیط زیست و شهرداری پس از بررسی به این نتیجه رسیدند که از 473 پرونده 411 پرونده شرایط لازم ندارند و تنها 62 پرونده مربوط به باغات امکان دسترسی دارند، بنابراین در کمیته فنی باغ این پرونده ها بررسی کردیم.

 

وی با بیان اینکه 62 باغ مذکور در سه دسته تقسیم شدند، خاطرنشان کرد: باغ هایی که فاقد ارزش اکولوژیک هستند و می توان برای آنها پروانه صادر کرد، بخش دیگر باغاتی که با تغییر نقشه می توان درختان آنها را حفظ کرد و دسته سوم باغاتی که دارای ارزش اکولوژیک هستند و نمی توان پرونده ای برای غیر باغ شدن آنها تشکیل داد.

 

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: باغات دارای ارزش اکولوژیک بالا باید توسط شهرداری تملک یا تهاتر شوند.

 

صدر اعظم نوری در ادامه در خصوص پاکیزگی و تمیزی شهر تهران که مورد انتظار شهروندان است، گفت: شهرداری در سال های متمادی، تهران را تمیز نگه داشته اما به این معنی نیست که شهر به صورت کامل پاکیزه بوده و هیچ مشکلی وجود ندارد.

 

عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: در خصوص لایروبی و نظافت کانال های شهر تهران اقدامات خوبی انجام شده است.

 

رییس کمیسیون محیط زیست، سلامت و خدمات شهری شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به ممنوعیت استقرار صنایع آلاینده تا شعاع 120 کیلومتری تهران، گفت: این موضوع در شهرستان ها تا شعاع 50 کیلومتر صدق می کند و طبق مصوبه دولت، این رویکرد برقرار است و شورای شهر نیز موضوع را از طریق شهرداری پیگیری می کند.

 

صدر اعظم نوری با بیان اینکه تماس مردم با سامانه 1888 افزایش یافته است، افزود: این موضوع بیانگر آن است که مردم به ما اعتماد دارند و مشکلات خود را از این طریق مطرح می کنند.

 

عضو شورای شهر تهران در خصوص دلایل آلودگی هوای تهران در تابستان گفت: آلودگی و ترافیک دغدغه اصلی شهروندان تهرانی است.

 

نوری با بیان اینکه 80 درصد آلودگی ها از منابع متحرک نظیر خودرو و 20 درصد از منابع ثابت است، افزود: تولید و استفاده از خودروهای استاندارد می تواند در کاهش آلودگی هوا کمک کند.

 

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: گرمای هوا باعث تابش بیشتر خورشید شده و گازهای متصاعد از اگزوزهای خودرو و فعل و انفعالاتی به ازن تبدیل می شوند، بنابراین باید طرح هایی در پمپ بنزین ها اجرایی شود.

 

رییس کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای شهر تهران تصریح کرد: اجرای طرح کمربند سبز تهران موضوعی است که به شهرداری تهران پیشنهاد داده ایم چرا که ایجاد کمربند سبز تهران علاوه بر کاهش آلودگی هوا باعث کاهش تصرف و توسعه شهر تهران در جاهای ممنوعه خواهد شد.

 

نوری در ادامه در خصوص اقدامات انجام شده برای کاهش آلودگی صوتی در تهران گفت: شورای شهر مصوبه تشکیل کمیته ای از سوی شهرداری به دستگاه های مرتبط در خصوص کاهش آلودگی صوتی در تهران ارایه کرده است تا از این طریق آلودگی صوتی کاهش یابد اما سال هاست که این کمیته برگزار نمی شود.

 

صدر اعظم نوری در خصوص ساختمان های ناایمن نیز گفت: در حال حاضر بیش از 22 هزار ساختمان ناایمن شناسایی شده است که 430 مورد از این ساختمان ها بسیار پر خطر هستند که تعدادی از آنها مربوط به ساختمان های دولتی، درمانی و اداری هستند و پرونده 243 ساختمان بر اساس اولویت به مراجع قضایی ارایه شده است.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: در مورد 50 مورد از ساختمان های پر خطر دستوراتی صادر شده که در حال رفع موضوع ناایمنی هستند.

 

کد خبر 818236

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha