تعطیلی ۱۶ واحد تولیدی خوسف/کارخانه آسفالت  به بهره برداری می رسد

شفیعی با اشاره به تعطیلی ۱۶ واحد تولیدی شهرستان خوسف طی چند سال گذشته، گفت: کارخانه آسفالت و قطعات بتنی راهدار صنعت با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف، «محمد شفیعی»، امروز (14 مرداد) در حاشیه کارگروه رفع موانع تولید در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تنها سه واحد تولیدی در شهرستان خوسف در بخش صنعت فعالیت دارند و طی چند سال گذشته تاکنون 16 واحد تولیدی این شهرستان تعطیل شده است.

 

فرماندار خوسف افزود: واحد کک سازی زیر مجموعه کارخانه چدن و کارخانه کک سازی کویرخاوران فعال شده است و کارخانه کیازر به خاطر مشکلات بیمه تامین اجتماعی هم در آستانه تعطیل شدن بود که با مصوباتی که امروز در کارگروه رفع موانع تولید داشته ایم، از محل سامانه بهین یاب تسهیلات دریافت خواهد کرد و دوباره ادامه فعالیت خواهد داشت.

 

شفیعی گفت: کارخانه خوشینه و واحد سنگ بری شهرستان خوسف هم در واحد صنعتی در حال فعالیت است.

 

وی با اعلام این خبر که هم اکنون دو واحد صنعتی در شهرک صنعتی در حال راه اندازی است، گفت: واحد تولیدی هیدروکربن در شهرک صنعتی 60 درصد پیشرفیت فیزیکی داشته است که امیدواریم به زودی راه اندازی شود.

 

فرماندار خوسف ادامه داد: علاوه بر کارخانجات در حال احداث در بخش صنعت؛ یک کارخانه آسفالت ساز در سال گذشته افتتاح گردیده و یک کارخانه آسفالت و قطعات بتنی راهدار صنعت هم با 60 درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان سال به بهره برداری خواهید رسید.

 

شفیعی با اشاره به اینکه سه واحد دیگر در بخش صنعت در ناحیه صنعتی شهرستان فعالیت می کنند، بیان کرد: این سه واحد تولیدی شامل کارخانه بنتونیت، چرم کرک و بسته بندی صنایع  کشاورزی می شود.

 

وی اذعان داشت: از سه واحد کشتارگاه دام و طیوری که قرار است در شهرستان راه اندازی شود، یک واحد کشتارگاه صنعتی 15 میلیارد تومان تسهیلات ملی دریافت کرده است و مجوزهای لازم برای کشتارگاه مرغ هم گرفته شده و منتظر دریافت تسهیلات اشتغال روستایی است تا به عنوان اولویت به کارگروه استانی معرفی شود.

 

فرماندار خوسف بیان کرد: در بحث گردشگری زیر ساخت های لازم مانند برق و آب برای دق اکبرآباد تامین شده است و در فاطمیه خوسف هم برق و گاز  به عنوان یک نقطه متصل به طرح هادی پیش بینی شده است و حداقل 40 درصد پیشرفیت فیزیکی داشته و به پیمانکار واگذار شده است.

 

شفیعی افزود: باغ گیاه شناسی و حفظ نباتات دارویی با 400 هکتار زمین سطح زیر کشت خوسف در آستانه گرفتن مجوز است که تاکنون نمونه ای همانند این باغ گیاه شناسی  در شرق کشور نداریم.

 

وی ابراز امیدواری کرد و گفت: کشت صنعت و مجتمع گیاهان دارویی سرچاه عماری از طریق بنیاد برکت به نتیجه خواهد رسید.

 

وی در خصوص ورشکستگی کارخانه کیازر و مشکلات بیمه ای و مالیاتی واحدهای تولیدی خوسف، تصریح کرد: در جلسه کارگروه موانع تولید مصوب شد که به کارگروه رفع موانع تولید استان ابلاغ شود تا به مدت یک سال تنفس به این واحد ها داده شود و جرایم مالیاتی آنها نیز بخشیده شود.

کد خبر 817872

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha