به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، در این برنامه که با رویکرد نقد کارگاهی در زمینه شعر کلاسیک، سپید و ترانه برگزار میشود، مدرسان ساعت شعر به بهانه درگذشت حسین آهی شاعر، پژوهشگر و گوینده رادیو و تلویزیون، به ارائه نقد و نظرهای خود در خصوص زندگی، شخصیت و آثار ادبی «حسین آهی» میپردازند.
گفتنی است، حسین آهی، متولد آذر ۱۳۳۲ بود و سالها در رادیو و تلویزیون فعالیت داشت. وی سهشنبه ۸ مرداد پس از یک دوره بیماری در منزل درگذشت.
برنامه «تماشاگه راز» از رادیو فرهنگ، شامل خوانش جدیدی از غزلیات حافظ، از جمله برنامههای پرطرفدار زندهیاد حسین آهی بود.
شایان ذکر است، زندهیاد حسین آهی، تحصیلات مقدماتی را در تهران گذراند و پس از آن به زبانهای فارسی، عربی، پهلوی و آلمانی تسلط یافت. آهی در علومی مانند صرف، نحو، منطق، نجوم، فقه، اصول عروض و کلام دست به مطالعه و پژوهش زد و در آنها صاحبنظر شد. آهی، اولین پژوهشهای خود در مباحث شعری و ادبی را در سال ۱۳۵۵، که هنوز به ۱۸ سالگی نرسیده بود، در کتابی با عنوان «بحور شعر فارسی» منتشر کرد و این اثرش در همان دوران باعث تحسین وی از جانب تنی چند از بزرگان شعر فارسی نظیر دکترمحمدرضا شفیعی کدکنی و مهدی اخوان ثالث شد. اخیرا نیز بهاءالدین خرمشاهی به ویژگیهای این اثر اشارهای داشته است.
ساعت شعر، به همت مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری و در ادامه سلسله برنامههای ماهانه، یکشنبههای هر هفته، ساعت ۱۷ در سالن امیرحسین فردی حوزه هنری واقع در خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ برگزار میشود.
ورود برای علاقهمندان به این محفل ادبی آزاد است.
نظر شما