جامعه که اهل مطالعه باشد؛  مشکلات کمتر و آینده بهتری در پیش است

علیزاده گفت: اگر بخواهیم آینده بسیار خوبی داشته و مسائل و مشکلات کاهش یابد؛ باید فرزندان و جامعه درس خوان، اهل مطالعه و کتاب خوان داشته باشیم،

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان کرمان؛ محمدرضا علیزاده امروز ( 9 مرداد) در کارگاه آموزشی مربیان چهارمین دوره جام باشگاه های کتاب خوانی کودک و نوجوان در خصوص بحث باشگاه های کتاب خوانی کودک و نوجوان گفت: باشگاه های کتاب خوانی کودک و نوجوان از سری رویدادهای ترویج کتاب خوانی قرار گرفته و به نوعی باشگاه های کتاب خوانی برخواسته از پایتختی کتاب ایران است که با هدف ترویج و افزایش سرانه کتاب خوانی در سنین کودکی و نوجوانی است.

 

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه از بهترین طرح های وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی، طرح باشگاه های کتاب خوانی کودک و نوجوان است، افزود: طرح پایتخت کتاب ایران، جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب، تقدیر از مروجین کتاب و طرح باشگاه های کتاب خوانی از جمله طرح هایی به شمار می روند که به نوعی در جهت ترویج فرهنگ کتاب خوانی مؤثر و از طرح های حمایتی هستند.

 

 

وی گفت: اگر بخواهیم بحث کتاب خوانی و افزایش سرانه مطالعه را در کشور و استان افزایش دهیم، باید از سنین کودکی این موضوع شکل بگیرد که می تواند نقش مؤثر و مهمی در افزایش سرانه مطالعه در استان داشته باشد زیرا شخصیت بزرگسالان شکل گرفته و تغییر زیادی در آنان نمی توانیم داشته باشیم.

 

 

علیزاده گفت: خوشبختانه استان کرمان در سال گذشته در بین باشگاه هایی کتاب خوانی در جام باشگاه ها، رتبه سوم را به خود اختصاص داد که حاکی از همراهی مربیان و فعالیت باشگاه های کتاب خوانی در استان بود که نسبت به بحث کتاب و کتاب خوانی دغدغه داشته و دارند.

 

وی با تأکید بر اینکه اگر بخواهیم آینده بسیار خوبی داشته و مسائل و مشکلات کاهش یابد باید فرزندان و جامعه درس خوان، اهل مطالعه و کتاب خوان داشته باشیم، اظهار داشت: امیدواریم امسال نیز وضعیت بهتر و مناسب تری داشته و با تلاش های زیاد شاهد افزایش سرانه مطالعه در سال های آتی در استان باشیم.

 

 

مدیرکل ارشاد استان ضمن تشکر و قدردانی از مسئولینی که در حوزه های فرهنگی دغدغه دارند و با تشکر از کانون های مساجد به خاطر گستردگی و نقش مؤثر؛ ابراز امیدواری کرد: شاهد تلاش های فراگیرتر و افزایش روز افزون سرانه مطالعه باشیم.

 

وی گفت: علیرغم تمام مسائل و مشکلاتی که امروز در جامعه وجود دارد اما شورای فرهنگ عمومی تشخیص داده است که اگر بحث مطالعه و افزایش سرانه مطالعه در استان بپردازیم خیلی از مسائل حل خواهد شد و با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل هایی که استان کرمان است اگر در راستای افزایش سرانه مطالعه قدم برداریم و هدف گذاری کنیم، اقدامات خوبی در جهت ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی در استان شاهد خواهیم بود.

 

 

استاد محمود برآبادی هم در این جلسه با اشاره به اینکه استان کرمان جایگاه ویژه در تاریخ و فرهنگ داشته است؛ گفت: انتظاری که همه از این منطقه دارند یک سرزمین فرهنگ خیز است و هر مقدار که در زمینه افزایش سرانه مطالعه فعالیت شود بسیار مؤثر خواهد بود.

 

نویسنده کتاب کودک و نوجوان افزود: ماهیت کتاب می طلبد که انسان آرام، بانشاط و عمیق و ذهن و خاطر مرتب و منظمی برای تلاش و زندگی بهتر داشته باشد.

 

وی طرح کتاب خوانی را یک طرح مردمی و متکی به نیروهای مردمی دانست و تصریح کرد: با وجود بودجه کم به نسبت سایر طرح ها، بازده خوب و مثبتی در سال های متوالی داشته است.

 

برآبادی سرمایه گذاری در کتاب را یک سرمایه گذاری دراز مدت دانست و ابراز داشت: کتاب خوانی تأثیر دراز مدت خود را خواهد گذاشت و انسان های فرهیخته و اهل مطالعه تربیت خواهند شد و با نسلی علاقه مند به کتاب و فرهنگ در آینده روبرو خواهیم بود.

 

 

 

کد خبر 816366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha