توسعه جنگل کاری در  دهلران   تاثیر به سزایی در کاهش دمای این منطقه خواهد داشت

امام جمعه شهرستان دهلران، گفت : با توجه به گرمای بالای شهرستان بدون شک توسعه جنگل کاری در حاشیه شهر دهلران و مناطق بیابانی تاثیر بسیار مناسبی در بحث کاهش دما خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، حجت الاسلام «سید محسن موسوی» در دیدار مدیرکل منابع طبیعی استان ایلام، اظهار کرد: منابع طبیعی استان ایلام در حوزه های مختلف در کل استان اقدمات خوبی انجام داده است.،

 

وی، تصریح کرد: با توجه به وجود عرصه های بیابانی در شهرستان دهلران، باید اقدمات بیشتری در عرصه های بیابانی در بحث کاشت نهال صورت گیرد و در این راستان منابع طبیعی نیز اقدمات قابل قبولی در سطح شهرستان دهلران انجام داده است.

 

امام جمعه دهلران، یادآور شد: با توجه به منابع آبی و سدها موجود در شهرستان  دهلران باید برای بیابانزدایی اقدامات بیشتری انجام بگیرد .

 

وی، اظهار کرد: باتوجه به گرمای بالای شهرستان دهلران، بدون شک توسعه جنگل کاری در حاشیه شهر دهلران و مناطق بیابانی تاثیر بسیار مناسبی در بحث کاهش دما خواهد داشت .

 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام  نیز در این دیدار، اظهار کرد: تا پایان سال جاری، بخش عظیمی از بیابان های دهلران جنگل کاری می شوند.

 

رضا احمدی، افزود: امسال با عنایت مقام معظم رهبری، از محل صندوق  توسعه ملی، اعتبارت مناسبی برای منابع طبیعی کشور اختصاص یافته که در این راستا برای توسعه جنگل کاری، آبخیزداری و بیابان زدایی در استان ایلام به خصوص شهرستان دهلران اعتبارات بسیار خوبی اختصاص خواهد یافت.

 

 وی، تصریح کرد: در استان ایلام بیش از ۴۲۴ هزار هکتار اراضی بیابانی وجود دارد که حدود ۲۰ درصد از عرصه استان را شامل می‌شود و بیشتر این بیابان‌ها در مناطق جنوبی و مناطق گرمسیری استان هستند.

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام، گفت: بیشتر بیابان‌های استان در شهرستان‌های دهلران، مهران، آبدانان و بخش‌های از شهرستان ایلام قرار دارد و در این راستا برنامه‌های مختلفی برای مقابله با پدیده بیابان زایی در استان شده که به مرور در استان اجرایی می‌شود.

 

احمدی، خارطنشان کرد: اداره کل منابع طبیعی استان ایلام در راستای احیای عرصه های بیابانی و مقابله با عوامل بیابان زا، از محل طرح های جامع مقابله با بیابانزایی(ملی) و طرح تثبیت شن های روان و مدیریت مناطق بیابانی (استانی) در بحث شناسایی کانون های بحرانی فرسایش بادی، طرح اجرایی مدیریت مناطق بیابانی دهلران- مهران، پروژه طرح اجرایی کنترل کانون های بحرانی فرسایش بادی، پروژه مدیریت جنگل های دست کاشت بیابانی مطالعات بسیار مفیدی انجام داده است .

 

گفتنی است، در این دیدار حجت الاسلام هواسی، مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در اداره کل منابع طبیعی، معاونین  و فرمانده یگان حفاظت منابع طببیعی استان و سرپرست اداره منابع طبیعی شهرستان دهلران حضور داشتند.

 

کد خبر 816156

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha