دوره‌های سبک زندگی قرآنی در مساجد برگزار شود

حجت‌‌الاسلام لواسانی با اشاره‌به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره فعالیت‌های قرآنی مساجد، گفت: ائمه‌جماعات کلاس‌های سبک زندگی قرآنی را در کنار دوره‌های آموزش روخوانی، روان‌خوانی و ترجمه و تفسیر قرآن برگزار کنند.

حجت‌ الاسلام «رضا لواسانی» در گفت‌ و ‌گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون ‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری درباره محور قرار دادن مساجد در حوزه فعالیت های قرآنی «مساجد را در طول سال پایگاه قرآن قرار دهید»، اظهار کرد: برپایی جلسات قرآنی در هر مکانی اعم از خانه ها، ادارات، حسینیه ها و فرهنگسراها بسیار خوب است ولی مسجد بهترین مکان برای این قسم فعالیت ها است.

 

امام جماعت مسجد لواسانی (واقع در خیابان پازنده خرداد شرقی) تصریح کرد: توصیه مهم دیگر مقام معظم رهبری در آن جلسه این بود که «جلسات تفسیر را برپا کنید تا مرد و زن با معارف قرآن انس بگیرند»، بنابر این، دست اندرکاران مساجد و سایر مراکز فرهنگی کشور باید در کنار برگزاری کرسی های تلاوت قرآن، جلسات تفسیر را نیز جدی بگیرند.

 

وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی جلسات قرآنی در سراسر کشور افزایش یافته و از این نظر قابل مقایسه با گذشته نیست، اما آنچه جای نگرانی است میزان تلاش برای تفهیم معارف قرآنی است.

 

لواسانی اضافه کرد: اگر حوزه های علمیه بیش از گذشته قرآن را جزو برنامه های درسی روزانه خود قرار دهند مطمئنا کشور به اندازه کافی مفسر قرآن خواهد داشت و به این صورت جلسات تفسیر در مساجد و سایر مراکز دینی و فرهنگی نیز رونق بیشتری پیدا می کنند.

 

وی با اشاره به یکی از محورهای سخنرانی مقام معظم رهبری در دیدار با جامعه قرآنی در ماه مبارک رمضان امسال که فرمودند: «از قرآن درس زندگی بیاموزید، یعنی قرآن، ذهن ما را به معارف عالی برساند»، گفت: قرآن نور است و تلاوت آن موجب تحول روحی و فکری انسان می شود ولی برای ماندگار کردن این اثرگذاری باید مفاهیم آن را درک و در سبک زندگی خود جاری کرد. بنابراین ائمه جماعات تلاش کنند کلاس های سبک زندگی قرآنی را در کنار کلاس های آموزش روخوانی، روان خوان و ترجمه و جلسات تفسیر قرآن برگزار کنند.

 

امام جماعت مسجد لواسانی با اشاره به این فراز از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با قرآنیان که فرمودند: «قرآن، اثر هنری بی‌نظیر است و یک جنبه از عظمت قرآن، زیبایی هنری آن است و آن چیزی که در درجه اول، دل‌ها را به سمت اسلام جذب می‌کرد، جنبه هنری است»، یادآور شد: فعالیت های هنری از جمله تئاتر، نقاشی و سرود که اجرای آنها کم هزینه و آسان است در گسترش فرهنگ قرآنی در بستر مساجد جدی گرفته شود.

 

 

کد خبر 815679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha