«مهدی آرام» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد طرح رویش ارزش آفرینان گفت: طرح رویش ارزش آفرینان با هدف اشتغالزایی و تولید و ارزش افرینی از سال گذشته به همت کارگروه مجمع جهادگران استان و قرارگاه جهادی علم الهدی در مناطق روستایی آغاز شد این طرح در قالب یک سلسله دوره آغاز شده که در این دوره به مدت یک روز برگزار شد و سرگروههای فعال جهادی برای اجرای این طرح در مناطق محروم در این دوره حضور یافتند.
کارشناس مرکز مطالعات و هدایت حرکتهای جهادی استان مازنداران افزود: این طرح در قالب 21 روستای شهرستان بهشهر با رویکرد تولید و اشتغالزایی آغاز شده است و در این دوره سرگروه های فعال جهادی به منظور گسترش این طرح گرد آمدند و در 21 روستا در حوزه آموزش، تولید محصولات به روش علمی، اشتغالزایی شبکه سازی و بازار رسانی محصولات شروع به فعالیت کردند.
وی گفت: در حال حاضر فعالیت آنها در حوزه دام سبک و سنگین و طیور و در حوزه زراعت علوفه است.
آرام ادامه داد: این طرح با هدف معرفی مدل اشتغالزایی و تولید به سرگروههای فعال اقتصادی برگزار شد تا مدل اشتغالزایی رویش را به آنها معرفی کنیم در حال حاضر این مدل در 5 دهستان در کل کشور اجرا می شود که یکی از این مراکز شهرستان بهشهر است.
این مقام مسئول در مرکز مطالعات و هدایت حرکتهای جهادی استان مازنداران اظهار کرد: در این دوره 40 سرگروه جهادی شرکت کردند و سه روز جامعه هدف (کشاورزان و دامپروران) مورد آموزش قرار گرفتند و از مجموعه های موفق روستایی در این زمینه بازدید کردند.
وی با بیان اینکه طرح رویش یک دوره کاملا مستمر است، گفت: طرح رویش به مدت یکسال در حال برگزاری است و در این دوره دانشجویان دانشگاه کشاورزی را طی سه روز با جامعه هدف آشنا کردیم تا با نحوه حمایت دانشگاه با جامعه هدف آشنا شوند.
آرام گفت: در طرح رویش روستاییان با دوره اموزشی کشاورزی آشنا شدند و از مجموعه های موفق در کشاورزی بازدید کردند تا بتوانند الگوگیری موفقی داشته باشند.
وی اظهار کرد: طرح رویش حداقل باید 5 سال در یک منطقه به طور مستمر پیاده شود تا بتوان نتایج مثبت آن را ارزیابی کرد./
نظر شما