«یاسر نانکلی» در گفت و گو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: یکی از فعالیتهای لذتبخش و سازنده برای همه، به ویژه برای کودکان و نوجوانان، بازی است. کودکان از طریق بازیها که با هیجان همراه است، زندگی در دنیای آینده را تمرین میکنند.
معاون آموزش ابتدایی استان همدان افزود: ویژگیهای هر بازی و فایدههای آن در رشد همه جانبهی قوای ذهنی، جسمی، شخصیتی و اجتماعی کودک باعث شده است توجه تعداد زیادی از دست اندرکاران تعلیم و تربیت به چگونگی نقش آن در امر آموزش کودکان معطوف شود بازی برای درمانگران وسیله مناسبی است تا به دنیای کودکان راه یابند و آن را بهتر بشناسند و به مشکلات آنان پی ببرند.
وی ادامه داد: بازی، آموزش است و کودک از طریق بازیها مهارتهای گوناگونی کسب میکند،بازی، بهترین وسیلهای است که از طریق آن میتوان بسیاری از مفاهیم را آموزش داد.
وی اظهار داشت: بازی آموزشی یکی از موقعیتهای یاددهی ـ یادگیری به شمار میرود و فعالیتی است سازمانیافته و همراه با قوانین مشخص که در آن دو یا چند دانشآموز برای رسیدن به اهداف آموزشی از قبل تعیینشده، در ارتباط با هم قرار میگیرند.
نانکلی افزود: بازی هایی که در اتاق بازی در نظر گرفته می شود، باید فکر، خلاقیت و تمرکز دانش آموزان را تقویت کند و آنها را به تحرک و کارگروهی تشویق نماید.
معاون آموزش ابتدایی استان همدان بیان کرد: آگاهی از انواع بازیها و ایجاد موقعیتهای مناسب برای یادگیری از طریق بازی، در تعلیم و تربیت کودکان مفید است.
لازم است مربیان تربیتی با فراهم کردن امکانات و ابزارهای مناسب آموزشی ـ پرورشی، برای غنیسازی ابعاد فکری و شکوفایی استعدادهای شاگردان گام بردارند. اخذ نتایج تربیتی مطلوب از بازی، به میزان زیادی به کاردانی مربی و آموزگار، آشنایی او با خصوصیات سنی و ویژگیهای خردسالان، رهبری صحیح و مطابق با اسلوب بازیهای گوناگون وابسته است.
نظر شما