جوانان بالاترین سرمایه جمهوری اسلامی هستند/ فعالیت حزبی در مساجد مطلوب نیست

حجت الاسلام والمسلمین ارزانی فعالیت حزبی در مساجد را نامطلوب توصیف کرد و گفت: جوانان بالاترین سرمایه جمهوری اسلامی هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین «حبیب رضا ارزانی» در چهارمین همایش سید العابدین(ع) که عصرامروز(پنجشنبه 3 مردادماه) با عنوان «فرزندان و امامزادگان منسوب به امام سجاد(ع)» در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، گفت: نفس های علامه طباطبایی در این مکان احساس می شود. ایشان در مدتی که در قم بودند روزه خود در ماه مبارک رمضان را با بوسه بر ضریح مطهر حضرت معصومه(س) افطار می کردند.


مشاور وزير و رييس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: تنها راه نجات بشریت انس با قرآن و اهل بیت(ع) است. این مساله برای همه عرصه ها و برای همه بشریت است و اختصاص به زمان و قشر خاصی ندارد.


وی جوانان را بالاترین سرمایه جمهوری اسلامی خواند و تصریح کرد: نفت و گاز و ذخایر ملی به هیچ وجه سرمایه به شمار نمی آید بلکه جوانانی هستند که با قرآن و اهل بیت(ع) انس دارند.


حجت الاسلام والمسلمین ارزانی ارتباط طلاب با جوانان و نوجوانان با مسجد را وظیفه ذاتی کانون های مساجد عنوان کرد و اظهار داشت: مسجد بهترین فضا به شمار آمده و هیچ جایگزینی ندارد. ما متاسفانه در کنار مسجد یک جایگزین هایی درست کرده ایم که کار درستی نیست.


وی ادامه داد: مسجد یک دانشگاه است و ما باید به حضور بچه های خود در خانه خدا افتخار کنیم. بچه های مسجد نام اعضای کانون های مساجد است که یک افتخار برای ما به شمار می آید.


رييس ستاد هماهنگي کانون های مساجد کشور با اشاره به اینکه همه ما سربازان ولایت هستیم، خاطرنشان ساخت: کسی که در مسجد از حزب و جناح و گروهی حمایت کند، کار نامطلوبی کرده است. پژوهش ها نشان می دهد عدم تطابق نظرات با ائمه جماعت و مسئولان مسجد سبب دور شدن نمازگزاران شده است.


وی بر لزوم پرجمعیت نگهداشتن مسجد تأکید کرد و افزود: ما در مسجد فقط وظیفه داریم مردم را به سوی صندوق های رأی سوق دهیم ولی نباید اسم کسی را نام ببریم و کسانی که مخالف نظر ما هستند را از خانه خدا دور کنیم.


حجت الاسلام والمسلمین ارزانی گفت: اهل بیت(ع) برای نجات همه بشریت آمده اند و هر انسانی در هر جای دنیا اگر با زیبایی کلام اهل بیت(ع) آشنا شوند مطمئنا از این خاندان پیروی خواهند کرد.


وی با اشاره به اینکه چهار مدل برای تبلیغ دین داریم، بیان داشت: ابلاغ، اقناع، سبک سازی و سیره سازی این چهار مدل تبلیغ را تشکیل می دهند. ابلاغ به معنای رساندن پیام و اقناع به معنای پذیرش مساله پس از دریافت جواب است. سبک سازی و سیره سازی از اهمیت فراوانی برخوردار است ولی متاسفانه سبک سازی ما کاملا تعطیل بوده و هیچ اهمیتی به آن نمی دهیم.


رئیس ستاد کانون های مساجد ادامه داد: بسیاری از مسائل با سخنرانی حل نمی شود و باید برای حل آنها سبک سازی کرد. گاهی قانون تصویب شده اما هیچ نظارتی بر آن نداریم.


وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب که باید مورد توجه مسجدیان قرار بگیرد، تکلیف مشخص شده و چهل سال به عنوان گام اول و چهل سال به عنوان چشم انداز انقلاب معرفی شده است.

کد خبر 814288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha