«سعیدضابطی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در آران و بیدگل، رشد و ترویج قرآن در شهرستان را امری لازم و ضروری دانست و بر اهمیت این امر فرهنگی تأکید کرد و گفت: مؤسسات فرهنگی قرآنی به عنوان بازوان آموزش و ترویج قرآن و مفاهیم قرآنی توانسته اند در این راه بسیار مثمر ثمر و نقش آفرین باشند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل افزود: یکی از دلایلی که باعث شده است تا آران و بیدگل لقب شهر نمونه قرآنی را از آن خود کند وجود مؤسسات فرهنگی قرآنی و فعالیت های چشمگیر آن ها در امر آموزش و ترویج رشته های قرآنی در شهرستان است.
ضابطی با اشاره به امتیازات درنظر گرفته شده برای آموزش دیدگان حوزه قرآن و عترت گفت: جوانان و نوجوانان در دوره های آموزشی قرآن شرکت کرده تا علاوه بر امتیازات معنوی که انس با قرآن به همراه دارد، از امتیازات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه های کاری هم بهره مند شوند.
دبیر شورای توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی شهرستان آران و بیدگل افزود: براساس سیاست جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آزمون های سراسری قرآن و عترت به صورت متمرکز با همکاری دستگاه های فرهنگی مرتبط برگزار می شود و در پایان بر اساس پارامترهای تعریف شده از مرکز، از قبیل تعداد رشته های آزمون، تعداد شرکت کنندگان و تعداد افراد حائز رتبه و قبول شده در آزمون، سرانه کمک به برگزاری آزمون برای مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت در نظرگرفته شده و واریز می شود.
سعید ضابطی افزود: در سال ۱۳۹۷ تعداد ۶ مؤسسه فرهنگی قرآنی قرآن و عترت امام زمان(عج) آران و بیدگل، امیرالمؤمنین(ع) آران و بیدگل،جامعه بیت الزهرا(س)، ریحانه سفیدشهر، مجمع قاریان و حافظان هلال و مهدقرآن کریم و ولایت آران و بیدگل در هفدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت قرآن آموز داشته اند که بر اساس شاخص های اعلام شده از طرف معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد هر مؤسسه حمایت شده است.
شهرستان آران و بیدگل به عنوان شهر نمونه قرآنی تعداد ۱۶ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت دارد که با مجوز معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در امر آموزش رشته های قرآنی تحت نظارت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می کنند./
نظر شما