به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «احمد حسین زادگان» در نشست خبری جهانی جنگل های هیرکانی در فهرست یونسکو گفت: استفاده از مشارکت مردم در حوزه میراثی همواره بسیار تاثیرگذار بوده است.
استاندار مازندران با اشاره به ضرورت حفظ جنگل های هیرکانی خاطرنشان کرد: برای حفظ جنگل ها باید هرچه سریع تر سیستم اطفای حریق راه اندازی کنیم.
وی طرح خروج از دام از جنگل های هیرکانی از دیگر اقدامات برای حفظ این جنگل ها برشمرد و افزود: هرچند این اقدام به معیشت جوامع محلی آسیب می زند اما مردم برای حفظ میراث فرهنگی و تاریخی با ما همکاری و مشارکت کردند.
حسین زادگان با اشاره به ضرورت آگاه سازی مردم برای حفظ جنگل ها گفت: آفات و آتش سوزی ها باعث شده است تا بخش هایی از جنگل ها نابود شود.
استاندار مازندران با بیان اینکه به دنبال ثبت جهانی جنگل های هیرکانی بودجه و منابع بین المللی برای حفاظت از آن در نظر گرفته خواهد شد، افزود: جنگل های هیرکانی سرمایه ای برای مردم و کشور محسوب می شود.
وی فاضلاب و پسماند را مشکل اصلی این جنگل عنوان کرد و گفت: دولت تاکنون اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده اما باید گسترده تر در این حوزه ورود کنیم.
حسین زادگان با بیان اینکه مراقبت از جنگل های هیرکانی به مشارکت همه دستگاه ها و نهادها نیاز دارد، افزود: با موضوع قاچاق چوب باید برخورد جدی شود چرا که به یک مسئله حاد تبدیل شده است.
فرزانه، مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان مازندران نیز در ادامه با اشاره به وجود یک میلیون و 999 هزار هکتار جنگل در استان مازندران گفت: باغ تاریخی عباس آباد، بام ایران، قله دماوند و چشمه سورت این قابلیت را دارند که به ثبت جهانی برسند.
نظر شما