امکان استفاده از ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در صنعت خودروسازی

قادری فر با اشاره به امکان استفاده از ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در صنعت خودروسازی گفت: پیش بینی ها این است که ۴۰۰ تا ۴۵۰ شرکت های دانش بنیان تائید صلاحیت شده می توانند در حوزه حمل و نقل پیشرفته و خودرو فعالیت داشته باشند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «قادری‌فر» شب گذشته (یکشنبه 30 تیر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما درباره استفاده از فناوری های نوین در صنعت خودرو با اشاره به اینکه 25 درصد شرکت های دانش بنیان در حوزه فناوری اطلاعات، 20 درصد نیز در حوزه زیست فناوری فعالیت دارند، گفت: پیش بینی ها این است که 400 تا 450  (حدود 10 درصد) شرکت های دانش بنیان تائید صلاحیت شده می توانند در حوزه حمل و نقل پیشرفته و خودرو فعالیت داشته باشند.

 

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه اقبال صنعت گران و خودروسازان برای استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان روز به روز در حال افزایش است، گفت: شرکت های دانش بنیان می توانند برخلاف تحریم ها روز به روز ظرفیت های خود را شکوفا کنند و در اختیار صنعت به ویژه خودروسازی قرار گیرند.

 

وی از خودروسازی به عنوان صنعت پیشران کشور یاد کرد و گفت: بر این اساس فناوری های جدید می توانند در صنعت خودروسازی رسوخ بیشتری داشته باشند تا شاهد کیفیت بهتر در محصولات خودرویی باشیم.

 

وی با اشاره به اینکه از 500 شرکت دانش بنیان می توان به عنوان مراکز نوآوری در کنار صنعت و نوآوری در صنعت خودروسازی با توجه به قطعه سازی به عنوان زیربنای این صنعت استفاده کرد، افزود: در استاندارسازی مشکل اساسی تدوین استاندارهای لازم است که در این زمینه با سازمان ملی استاندارد در زمینه گواهی انطباق به تفاهماتی رسیده ایم.

  

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه 2 خودروساز بزرگ کشور به شرکت های دانش بنیان مراجعه کرده اند، گفت: دو خودروساز بزرگ کشور با رجوع به شرکت های دانش بنیان و ایجاد مراکز نوآوری از فناوری های این شرکت ها استفاده کرده اند. بیش از 300 نفر از فارغ التحصیلات برتر کشور در مرکز نوآوری به شرکت های خودروساز کمک می کنند و طراحی های نوآورانه ارائه می کنند.

 

قادری فر با بیان اینکه رجوع خودروساز ها به شرکت های دانش بنیان بهتر شده است، افزود: اقبال شرکت های دانش بنیان و زیست بوم موجب شده به طور مثال از پژو 301 رونمایی شود بنابراین  با استفاده از شرکت های دانش بنیان و قطعه سازان داخل توانستند این محصول را به تعداد مشخص برسانند و تا اردیبهشت سال آیندبا استفاده از توان فناوران داخلی این محصول به تولید انبوه می رسد.

 

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه بیش از 60 درصد قطعات پژو 301 با استفاده از توان فناوران و دانشمندان ایرانی داخلی سازی شده است، افزود: در بخش صادرات پلت فرم های خوبی در معاونت علمی ریاست جمهوری برای ورود به عرصه بین المللی آماده شده است و می توان گفت بخشی از زیرساخت ها فراهم است.

 

 قادری فر با بیان اینکه بسته حمایت معاون علمی فناوری بیش از 130 خدمت شامل ابزارهای مالی در قالب تسهیلات و کمک های بلاعوض تسهیلات لیزینگ برای شرکت های دانش بنیان است، گفت: با اینکار حمایت از بازار سازی و برندسازی و استاندارسازی و کریدور صادرات در پایگاه علمی و فناوری ریاست حمهوری برای شرکت های دانش بنیان قابل دسترسی است.

 

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: همراه با کار علمی با نیم نگاهی به بازار و استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان می توان این شرکت ها را به بازاهای دنیا وصل کنیم. همچنین با استفاده از ظرفیت های نوآورانه و تعامل می توان محصول خروجی را به صورت نوآورنه و با کیفیت تر به بازار عرضه کرد./

کد خبر 812754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha