موافقت دولت با  راه اندازی« وزارت بازرگانی»

امامی امین گفت: دولت با تشکیل و راه اندازی وزارتخانه بازرگانی موافقت کرده است. ما خواهان گسترش پیکره دولت نیستیم ولی با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه، راه اندازی وزارتخانه بازرگانی یک امر ضروری است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «محمد امامی امین» امروز یکشنبه 30 تیر در جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران با بیان اینکه کاهش قیمت برنج مطلوب است، گفت: در بخش محصولات کشاورزی نوسان قیمت خوب نیست، جهاد کشاورزی بایستی برنامه ای برای کشاورزان استان تهران داشته باشد. طبق گزارشات در ماه های تیر و مرداد قیمت ها سقوط می کنند، یعنی هزینه ها و درآمد به گونه ای می شود که کشاورزان توان جمع کردن آن را ندارند، بنابراین باید برنامه ای تنظیم شود و یک پیمایش و آمایشی صورت بگیرد که میزان اراضی کشت محصولات مشخص شود. گاهی مواقع مشاهده می شود که قیمت سیب زمینی به قدری پایین می آید که دولت دتو می کند و یک سال دیگر هم کاملا عکس آن رخ می دهد.

معاون امور اقتصادی استانداری تهران گفت: با توجه به اینکه تهران یک الگو برای کل کشور محسوب می شود، بنابراین نیاز است یک طرحی در این زمینه تهیه و به سراسر کشور ابلاغ شود.

 

وی با بیان اینکه ما در یک سال اخیر در حوزه تولید و صادرات هم با مشکلاتی مواجه بودیم، تصریح کرد: متاسفانه عمده سود بازار به جیب دلالان می رود. ما سیاست های بازرگانی مناسبی برای صادرات نداریم. اخیرا شنیدیم که دولت با تشکیل و راه اندازی وزارتخانه بازرگانی موافقت کرده است. ما خواهان گسترش پیکره دولت نیستیم ولی با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه، راه اندازی وزارتخانه بازرگانی یک امر ضروری می باشد، ضمن اینکه معتقدیم انحلال وزارت بازرگانی و ادغام آن با سازمان صنعت، معدن و تجارت از همان ابتدا کار اشتباهی بوده است و با توجه به اینکه ما در حال حاضر سازمان توسعه تجارت را داریم ولی فقط در دو کشور دنیا رایزن بازرگانی داریم.

 

امامی امین با بیان اینکه کسی با حاشیه سود متعارف با قیمت تمام شده مشکلی ندارد، افزود: سیاست تشکیل فروشگاه های زنجیره ای برای تنظیم و کاهش قیمت ها بود ولی طبق گزارش هایی که ارایه می شود، همین فروشگاه های زنجیره ای خود باعث افزایش قیمت ها شده اند که این سیاست نیز نتیجه عدم نظارت درست واحدهای صنفی می باشد، چهل درصد سود برای دستمال کاغذی را کجای دلمان باید بگذاریم، ضمن اینکه در بخش پوشاک و مواد غذایی نیز شاهد چنین وضعیتی هستیم.

 

وی تصریح کرد: یک عده زنبیل دلالی به دست گرفته و واسطه بین تولیدکننده و کشتارگاه شده اند که این امر نیز نتیجه قصور و کوتاهی ما مسئولان می باشد. آیا واقعا فاصله بین کشتارگاه ها و مصرف کننده یک فاصله معناداری است؟ همه این مسایل به دلیل بی برنامگی و سوء مدیریت ما مسئولان است. وقتی ما به دلالان نقش ماهوی قایل می شویم تا 100 سال دیگر هم مشکلات ما حل نخواهد شد.

 

امامی امین با اشاره به مراکز عرضه دام به مناسبت عید قربان تصریح کرد: برای شهرستان های استان تهران 14 جایگاه ثابت با 37 جایگاه موقت و برای کمیته امداد بهزیستی نیز هفت مرکز در نظر گرفته شده است. همچنین در سطح شهرستان های استان 48 مرکز و سطح شهر تهران نیز 44 مرکز عرضه دام در نظر گرفته شده است که در مجموع 92 مرکز عرضه دام می باشد.

 

کد خبر 812654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha