هر جا پول باشد صدا و سیما پیش قدم است/ موسیقی جوان حمایت مالی می خواهد

حسین علیزاده با بیان این که جشنواره ملی موسیقی جوان باید به سازمانی تبدیل شود که همه ارگان ها به آن کمک مالی کنند، گفت: اگر یک هنر پول دار نباشد،‌ ارگانی مثل صدا و سیما به آن علاقه نشان نمی دهد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست خبری سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان پیش از ظهر امروز یکشنبه ۳۰ تیر با حضور هومان اسعدی، دبیر جشنواره، علی ثابت‌نیا، مدیرعامل انجمن موسیقی ایران، حسین علیزاده، حمیدرضا اردلان و مهرداد پاکباز از اعضای هیأت داوران در دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

در این نشست «حسین علیزاده» گفت: در جشنواره موسیقی جوان چهره هایی از سراسر کشور شرکت می کنند و این نتایجی که با حداقل امکانات حاصل شده است نشان از سیاست های مثبت انجمن موسیقی دارد با اینکه مدیران انجمن تند تند عوض می شوند اما هیچ مشکلی با تعویض مدیریت ها برای جشنواره موسیقی جوان رخ نداده است، برای اولین بار تمام کسانی که از جشنواره حمایت می کنند دارای یک هدف مشخص هستند و همدل دارند کار می کنند.

 

عضو هیئت داوران بخش دستگاهی سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان  با بیان اینکه جشنواره موسیقی جوان یک جشنواره ویژه است، اظهار کرد:  کسی باور نمی کند این جشنواره در ایران برگزار می شود چون شرایط موسیقی در ایران سخت است،جشنواره  موسیقی جوان کارش را با چهره های پاک و معصومانه شروع می کند؛ هر کسی به آن توجه نکند، باخته است. ما 40 سال است  درباره وضعیت موسیقی می گوییم اما کسی گوش نمی دهد، اگر مسئولان موسیقی ایران را نمی بینند، کارشان ضد فرهنگ است با تلاش های آقای اسعدی شاید اتفاقی بیفتد.

این استاد پیشکسوت موسیقی با اتنقاد از عملکرد صدا و سیما در نشان دادن برنامه های تلنت شو گفت: هر هنری اگر در آن پول باشد، صدا و سیما در آن پیش قدم است. اگر هنری پول دار نباشد،‌ ارگانی مثل صدا و سیما به آن علاقه ندارد.

 

وی اظهار کرد: جشنواره موسیقی جوان نتیجه یک کار ملی است، می دانیم خانواده ها با چه شوقی فرزندان شان را به جشنواره جوان می آورند، جوانانی  در جشنواره مطرح می شوند، توصیه ام به خانواده آنها این است که از فرزندان شان سوء استفاده نکنند. برخی که در جشنواره معرفی می شوند در این سو و آن سو نشان داده می شوند و این یک سوء استفاده است. اگر فرزندی می درخشد، مسئولیت والدین بیشتر می شود و نباید از آن استفاده تبلیغاتی کرد. شهرت کاذب خوب نیست و باعث می شود جوان تخریب شود.

 

حسین علیزاده درباره مسابقه های استعداد یابی در کشور های دیگر و تقلید از آتنها در تلویزیون گفت:  متاسفانه ما همیشه به کشورهای غربی فحش می دهیم اما از آنها تقلید می کنیم،‌ برنامه های تلویزیون تقلیدی است از برنامه های کشورهای دیگر. مطرح شدن بچه ها، بچه ها تا آخر عمر حمایت می شوند، ما به این موضوع توجه نداریم و بخش تبلیغات را مد نظر داریم. هر کشوری ستاره سازی می کند و این موضوع ربطی به جشنواره جوان ندارد، ما قصد داریم بگوییم بچه های نوازنده کاری آسمانی می کنند و مخالفت با آنها غلط است.  همین جشنواره جوان چیزی است که جنبه تقلیدی ندارد و از فرهنگ خودمان است. تلویزیون که بیشترین تبلیغ را علیه غرب دارد، خودش یکی از بزرگترین مقلدهای غرب است.

 

عضو هیئت داوران بخش دستگاهی سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان  با بیان اینکه جشنواره موسیقی جوان باید به یک سازمانی تبدیل شود که همه ارگان ها به آن کمک کنند،گفت:  جشنواره موسیقی جوان نیازمند امکانات و تجهیزات بیش از این است، یکی از موفقیت های جشنواره مستقل بودن آن است و اینکه  وابستگی ندارد و کاملا ملی است. باید  امکانات مادی برای جشنواره جوان فراهم شود، امکانات معنوی جشنواره زیاد است، حضور 110 نفر متخصص یک سرمایه معنوی بسیار بالا است.

 

 

کد خبر 812608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha