به گزارش خبرگزای شبستان ، حجتالاسلام و المسلمین علی بنایی ،نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، گفت: ایجاد عادت به مطالعه فقط از سنی که کودک خواندن و نوشتن را میآموزد شروع نمیشود بلکه این فرایندی است که از بدو تولد شروع شده و در مراحل سنی مختلف اشکال گوناگونی به خود میگیرد.
وی همچنین تصریح کرد: یکی از سرگرمیهای دوران کودکی که والدین به آن زیاد هم توجه نمیکنند، مطالعه است. کتاب خواندن برای کودکان و آموزش مطالعه بدانها این کمک را به انها میکند که در دوران نوجوانی در حل مشکلاتشان تواناتر باشند و با سختیهای زندگی بهتر مقابله کنند.
بنایی درباره اهمیت اختصاص یک هفته به کتاب و کتابخوانی توضیح داد: اختصاص دادن یک هفته به کتاب موجب میشود به این فکر بیفتیم که تا چه اندازه از این امر مهم غافل بودهایم. در واقع هفته کتاب یادآوری اهمیت کتاب در زندگی روزمره است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این اقدام از سوی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که یک هفته را به کتاب اختصاص داده بسیار مثبت است اما امیدوارم این اقدام فراگیرتر شود و تنها نهادهایی که در تهران هستند به آن نپردازند.
بنایی با اشاره به اینکه ارتقای فرهنگ مطالعه برنامهای کلان است و باید از یک منطقه خاص تمرکززدایی شده و مساله همهگیر شود، افزود : با وجود پیشرفتهای فنی و تکنولوژیک و تولد رسانههای متنوعی چون رادیو، تلویزیون، ماهواره و به ویژه اینترنت، هنوز کتاب و کتابخوانی از جایگاه ویژهای برخوردارست و باید کتاب و فرهنگ مطالعه را در سطح کشور نهادینه کنیم.
بنا بر گزارش ستادخبری نوزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران ،وی افزود: ترویج کتابخوانی ذوق و دغدغه میخواهد و باید هر کس به سهم خودش قدمی بردارد و این طور است که در ادامه راه قطعا گامهای بزرگتری برداشته خواهد شد.
این نماینده مجلس در پایان تصریح کرد: حالا که نخستین گام را معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برداشته، بهتر است باقی مسئولان با همکاری این نهاد گامهای بیشتری در راستای اعتلای فرهنگ کتابخوانی بردارند.
گفتنی است نوزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «یادگار ماندگار» 22 تا 29 آبان ماه سال جاری در سراسر کشور برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما