به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف، «محمد شفیعی» امروز (30 تیر) در کمیته برنامه ریزی شهرستان خوسف اظهار داشت: 26 میلیارد تومان اعتبار تملک داراییهای سرمایهای و ماده ۱۸۰ در سال جاری به شهرستان خوسف اختصاص یافت.
فرماندار خوسف با بیان اینکه این اعتبارات بین 36 دستگاه اجرایی و 160 پروژه توزیع شده است، گفت: بیشترین اعتبار به راه و شهرسازی به دلیل وسعت و پراکندگی شهرستان خوسف تعلق گرفته است.
وی کمیته برنامه ریزی شهرستان را یکی از مهمترین و چالشیترین کمیته ها برشمرد و گفت: اعتبار و پول در برخی از موقعیت ها، حرف اول پیشرفت را می زند ولی در بعضی از موقعیت ها، این اعتبار مهم نبوده؛ بلکه نوع مدیریت مهم است.
وی با اشاره به اینکه در جلسات مختلف بارها شهرستان را معرفی کرده ایم، گفت: بزرگترین مشکل شهرستان خوسف در سطح استان، عدم معرفی درست شهرستان به مسئولان استانی است.
فرماندار خوسف یادآور شد: 60 درصد روستاهای خوسف زیر 20 خانوار است که در بسیاری از معادلات، شاخص ها و توزیع اعتبارات دیده نمی شود و همواره به شهرستان ظلم شده است.
شفیعی با بیان اینکه شهرستان خوسف بیش از 60 پروژه نیمه تمام دارد، گفت: با وجود این پروژه ها، نمی توان پروژه جدیدی تعریف کرد، همچنین پروژه های بزرگ شهرستان تبدیل به موزه شده ولی هم اکنون این پروژه ها تعیین تکلیف شده و حداکثر تا پایان سال 99، تکمیل می شوند.
وی افزود: اعتقاد نداریم که با ساخت ساختمان فرمانداری بتوانیم کارهای بزرگی انجام دهیم؛ لذا یک آجر هم برای ساخت ساختمان فرمانداری هزینه نکرده ایم.
فرماندار خوسف با بیان اینکه یکسری اولویت ها داریم که مردم در 217 روستا و آبادی از ما انتظار دارند، گفت: اهالی روستاها هم اکنون آب شرب ندارند و مردم برای مایحتاج اولیه مانده اند و نباید انتظار داشت که اعتبارات را برای جدول گذاری و آسفالت تخصیص داد.
شفیعی اقتصاد شهرستان را بر پایه کشاورزی دانست و گفت: باید اعتبارات بابت مرمت و احیای قنوات در راستای جلوگیری از مهاجرت بیشتر تخصیص داد.
وی یادآور شد: سال 93 اعتبارات شهرستان 14 میلیارد تومان مصوب بوده که حدود 9 میلیارد و 700 تخصیص یافت؛ در سال 94، 12 میلیارد تومان مصوب بوده که از این مبلغ حدود پنج میلیارد تومان تخصیص یافته است، سال 95، 17 میلیارد تومان مصوب بوده که 4 میلیارد و 500 تخصیص یافته است.
فرماندار خوسف ادامه داد: همچنین سال 96، 26 میلیارد تومان اعتبار مصوب بوده که حدود 10 میلیارد تومان تخصیص یافته است، سال گذشته 28 میلیارد تومان در طول سال مصوب داشته ایم که این مبلغ 16 میلیارد تومان مصوب شده که امسال اعتبارات ما با سال 96 برابر شده است که اعتبارات از سال گذشته هم کمتر شده است.
شیعی با تاکید بر اینکه مدیران دستگاه های اجرایی باید اعتبارات تخصیصی در سطح ملی را پیگیری کنند، گفت: به جرات می گویم اگر اعتبار ملی در دستگاهی آمد و مدیر آن دستگاه به خاطر سهل انگاری و کم کاری پیگیری نکرد، اطلاع رسانی، و مدیر توبیخ خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: اعتبارات امسال را اگر فقط به یک دستگاه تخصیص دهیم مشکلات آن دستگاه حل نمی شود، چراکه دستگاه ها با کمبود نیروی کار مواجه هستند و اعتبارات به جای اینکه صرف عمران شود، صرف نیروهای کار می شود.
نظر شما