در برآورد خسارات سیل به روش‌های سنتی بسنده نشود

رئیس کمیته فناری اطلاعات قرارگاه بازسازی و نوسازی سیل، گفت: در بررسی پرونده‌های خسارتی سیل از ظرفیت پژوهشگاه قضایی استفاده شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «امیر شجاعان»، شامگاه(29تیر) در جلسه ستاد بازسازی و نوسازی استان لرستان، افزود: نباید به استفاده از روش‌های سنتی بسنده کرد و به همین منظور از ظرفیت‌های پژوهشگاه قضایی در بررسی پرونده‌های خسارتی استفاده شده است.

 

رئیس کمیته فناری اطلاعات قرارگاه بازسازی و نوسازی سیل، اظهار داشت: باید اطلاعات دریافتی از سیل‌زدگان را با نقشه‌های موجود کنترل داده و تطبیق می‌کردیم که پژوهشگاه در این راستا کمک‌های بسیاری ارائه کرده است.

 

شجاعان، ادامه داد: در برخی موارد تفاوت میان پرونده‌های تشکیل شده و بررسی‌های پژوهشگاه بیش از ۵۰ درصد بود و در پلدختر نیز از یک‌هزار و ۱۰۹ پرونده، ۸۹۵ مورد خارج از حریم شهرستان بوده که این نقص توسط پژوهشگاه یافت شد.

 

رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک وزارت کشور و رئیس کمیته فناری اطلاعات قرارگاه بازسازی و نوسازی سیل با تاکید بر آسیب شناسی دلایل این نقصان‌ها گفت: پرونده‌ها حذف نشده بلکه برای بررسی بیشتر و اصلاح به استان بازگشت داده شد چراکه این اقدامات بعدها به عنوان اسناد مالی بررسی می شود و باید شفاف باشند.

 

گفتنی است سیل فروردین ۹۸ بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به زیرساخت های کشاورزی لرستان وارد کرد و ۸,۵۰۰ میلیارد تومان نیز به سایر بخش های استان خسارت زد.

کد خبر 812393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha