برگزاری دوازدهمین جشنواره تئاتر عروسکی دانشجویی بدون حمایت وزارت علوم

دبیر جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی دانشجویی از بررگزاری دوازدهمین دوره این جشنواره در روزهای 20 تا25 آبان خبر داد وگفت:علی رغم اینکه جشنواره تئاتر عروسکی دانشجویی است اما بدون حمایت وزارت علوم برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار شبستان، زینب لک، دبیر جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی دانشجویی پیش از ظهر امروز یکشنبه 15 آبان در نشست خبری  این جشنواره که در تالار کنفرانس مجموعه تئاتر شهر برگزار شد، با اشاره به محدودیت های برگزاری دوازدهمین دوره این جشنواره گفت: با همه محدودیت های زمانی، اجرایی و مالی سرانجام جشنواره تئاتر عروسکی دانشجویی بدون حمایت اساتید تئاتر عروسکی و یا دانشگاهی با 5 دانشجو به سرانجام رسید.

 

وی خاطرنشان کرد: بعد از بازبینی 20 گروه در بخش صحنه ای بزرگسال، 6 گروه کودک و نوجوان، 6 گروه خیابانی و 2 گروه در بخش بین الملل از کشورهای ژاپن و روسیه و یک داور خارجی در جشنواره تئاتر عروسکی دانشجویی حضور دارند.

 

وی یادآور شد: مبلغ 49 میلیون و 600 هزار تومان بودجه این جشنواره است که با فراز و فرودهای فراوان دیروز از دانشگاه هنر گرفته شد.

 

لک از انتشار کتاب« تئاتر پلاکارد» نوشته دکتر اردلان خبر داد و گفت: این کتاب به همت مرکز هنرهای نمایشی از سوی انتشارات نمایش منتشر می شود.

 

به گفته دبیر دوازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی دانشجویی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش جوایز سازمان فرهنگی و هنری شهرداری در بخش تبلیغات حوزه هنری در بخش تندیس و مرکز ملی فرش از این جشنواره حمایت کردند.

 

وی تصریح کرد: دوازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی دانشجویی از دوره های قبل با توانمندی دانشجویان برگزار شد، اما رفته رفته نام این جشنواره بزرگتر شد و از دوره نهم به بعد جشنواره به صورت بین المللی برگزار شد اما وقتی از بیرون به این جشنواره نگاه می شود با آنچه که دانشجویان در آن مدیریت می کنند، تفاوت اساسی وجود دارد.

 

لک با اشاره به تالارهای نمایشی دوازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی دانشجویی گفت: نمایشهای این جشنواره در تالار حافظ و مولوی به اجرای عمومی می روند و همچنین نمایش ها در این جشنواره در بخش بین الملل در خانه هنرمندان ، خیابانی در محوطه خانه هنرمندان، بخش کودک و نوجوان در تالار هنر و بخش بزرگسال در دانشکده سینما و تئاتر و سالن سمندریان دانشگاه تهران به اجرا می روند.

 

وی همچنین خاطرنشان کرد: دوازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی دانشجویی تنها جشنواره  عروسکی دانشجویی در خاورمیانه است، به همین خاطر تمام تلاش ما این بود که این دوره از جشنواره با همه مشکلات و سنگ اندازی ها برگزار شود.

 

وی با اشاره به مشکلات جشنواره تئاتر عروسکی دانشجویی افزود: هر دوره ای که مدیریت دانشگاه عوض می شود یک تصمیمی برای جشنواره گرفته می شود دانشجویان نیز فارغ التحصیل می شوند و برای دوره بعد نمی توان کاندیدایی انتخاب کرد.

 

لک از برگزاری ورک شاپ های آموزشی در جشنواره دوازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی دانشجویی خبر داد و گفت: ورک شاپ هایی از دکتر اردلان به نام «ترانس مدرن» در تالار هنر و همچنین برگزاری یک کارناوال در روز آخر ورک شاپ از جمله برنامه های جنبی این جشنواره خواهد بود.

 

وی از اهالی رسانه خواست که مشکلات برگزاری جشنواره تئاتر عروسکی دانشجویی را به گوش مسئولان وزارت علوم برسانند.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 81238

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha