حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد حسین میرسجادی» در گفتوگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با انتقاد از کسانی که مدام به دنبال پیدا کردن ضعف ها و بزرگ نمایی آنها هستند، اظهار کرد: پویایی مساجد طی 40 سال اخیر قابل مقایسه به هیچ دوره ای دیگر در تاریخ نیست و این موضوعی که دشمنان به دنبال بیان نکردن آن هستند و دوستان کم بصیرت نیز با بزرگ نمایی برخی از مشکلات، از این واقعیت غافل شده اند.
این استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه تهران افزود: برخی مدام می گویند مسجد در دوران پیامبر اسلام(ص) محور همه برنامه های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه بود، که البته چنین بود؛ ولی نمی گویند در آن زمان اولا این همه مسجد وجود نداشت، ثانیا مسجد، مرکزی تازه تاسیس در جامعه اسلامی بود و ثالثا همه چیز تا به این اندازه تخصصی نبود به طوری که امروزه برای هر موضوعی یک دستگاه یا نهاد وجود دارد.
وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که پس از انقلاب اسلامی با رشد روزافزون در مساجد همراه شد جلسات آموزش روخوانی، روان خوانی، حفظ و ترجمه قرآن و همچنین افزایش شمار جلسات تفسیر قرآن است درحالی که عده ای این همه خدمات را نادیده می گیرند و مدام نق می زنند که وامصیبتا، قرآن در مساجد مهجور مانده است.
میرسجادی گفت: پس از پیروزی انقلاب رشد فعالیت های قرآنی در مساجد به گونه ای است که هیچ مسجدی را نمی توان یافت که دست کم یک برنامه قرآنی همه روزه در آن انجام نشود، ضمن اینکه فعالیت های متنوع قرآنی به صورت مستمر و روزانه در مساجد کشور برپا می شوند.
این استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه تهران درباره تاکید مقام معظم رهبری درباره محور قرار دادن مساجد برای فعالیت های قرآنی، گفت: این سخن حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی به منظور افزایش رونق فعالیت های قرآنی در کشور با محوریت مساجد است نه اینکه مساجد در زمینه قرآن کم کاری کرده اند. در واقع معظم له از محور شدن برخی از دستگاه ها و مراکز فرهنگی کشور در حوزه فعالیت های قرآنی گلایه دارند.
وی تاکید کرد: مساجد همیشه پایگاه قرآن بوده اند و این واقعیت پس از پیروزی انقلاب اسلامی گسترش یافت به طوری که بسیاری از نخبگان قرآنی کشور پرورش یافتگان مساجد هستند؛ البته تا نقطه مطلوب و آرمانی فاصله بسیار است، باید بیشتر کار کرد و در این زمینه باید فرمایشات مقام معظم رهبری را سرلوحه امور قرار داد.
نظر شما