به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان زنجان، «شهرام میزرایی» در جریان بازدید از روند برگزاری کارگاه های آموزشی "دوره عمومی امداد و نجات" ویژه حراست های دفتر مرکزی جمعیت هلال احمر، ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان در این کلاس ها گفت: با توجه به ماهیت و رسالت جمعیت هلال احمر، آموزش های تاثیرگذار باید به منظور ایجاد روحیه کار تیمی، مبتنی بر کار گروهی و اجرای دوره های کارگاهی به دلیل فنی بودن فعالیت ها باشد تا توان امدادی افراد حاضر در این دوره ها ارتقا یابد.
وی تاکید کرد: استفاده از شیوه های خلاقانه توسط مدرسان در تدریس و ایجاد اعتماد به نفس در فراگیران به همراه افزایش تمرکز در آنان موجب کارآمدی و تاثیر گذاری آموزش ها می شود.
این مسئول به اهمیت مهارت آموزی با هدف پاسخگویی در عملیات های امداد و نجات اشاره کرد و افزود: همه آموزش هایی که برای فراگیران در کارگاه های آموزشی "دوره عمومی امداد و نجات" ویژه حراست های دفتر مرکزی جمعیت هلال احمر می شود، الگو و نمونه ای از هزاران مدل آسیبی است که امکان دارد در سوانح و حوادث نجاتگر با آن مواجه شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: افراد موفق در عملیات های امدادی علاوه بر برخورداری از توان علمی، باید دارای توانمندی های مهارتی و عملی نیز باشند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: 45 نفر در کارگاه های آموزشی "دوره عمومی امداد و نجات" ویژه حراست های دفتر مرکزی جمعیت هلال احمر شرکت کرده اند که این تعداد از 26 ساعت آموزش امداد و نجات بهره مند می شوند.
میرزایی، خدمات پیش بیمارستانی به آسیب دیدگان، حمل، CPR ، آتل و بانداژ، بهداشت در سوانح(آبی، فردی، محیطی و عمومی) روانشناسی کاربردی در حمایت روانی در سوانح و جامعه شناسی در حوادث را از مهمترین کارگاه های این دوره آموزشی برشمرد.
وی با بیان اینکه این استان ظرفیت های قابل توجهی برای برگزاری آموزش های امداد و نجات و کمک های اولیه در سطح کشور را دارد، اظهارداشت: یکی از این پتانسیل ها وجود پایگاه پشتیبانی امداد و نجات شمالغرب جمعیت هلال احمر استان می باشد که مرکز آموزش های تخصصی در این مکان است.
نظر شما