به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت، با توجه به رشد روند تولید خودرو، افزایش تقاضای سفر و رشد برداشت از معادن پیشبینی می شود که تعداد کشتهشدگان تصادفات رانندگی در پایان سال ۱۴۰۶ به بیش از ۱۹ هزار نفر برسد.
وزارت راه و شهرسازی به منظور ارتقای ایمنی حمل و نقل جاده ای و کاهش تعداد کشتهشدگان تصادفات رانندگی، نسبت به تهیه «نقشه راه بهبود ایمنی راه های کشور» بر پایه ایمنی راه ها و مدل سیستم ایمن (توصیه بانک جهانی برای ارتقای ایمنی راه ها) شامل مدیریت ایمنی، راه ایمن، خودروی ایمن، کاربر ایمن و امداد و فوریت های پزشکی پس از سانحه، اقدام نمود.
همچنین از آنجاییکه توسعه حمل و نقل همگانی، نقش مؤثری در ارتقای ایمنی ایفا می نماید بدین منظور معاونت حمل و نقل این وزارت به موازات برنامه مورد اشاره، گزارشی در ارتباط با تأثیر برنامه های توسعه حمل و نقل همگانی در بهبود ایمنی و کاهش تعداد کشته های تصادفات جاده ای از طریق انتقال بخشی از بار جاده ای بر روی سیستم ریلی و انتقال بخشی از مسافر معابر بر روی سیستم ریلی، هوایی و اتوبوس تهیه و تدوین کرد.
برآیند موارد فوق در قالب یک مجموعه با عنوان «نقشه راه بهبود ایمنی راه های کشور و برنامه های توسعه حمل و نقل همگانی» به دولت ارائه شد و در کمیتههای فرعی و تخصصی کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست سیر مراحل بررسی خود را آغاز کرد.
در نهایت موضوع پیشنهادی به درخواست نماینده سازمان پیشنهاددهنده از دستور کار کمیسیون خارج شد تا برنامه مورد نظر، متناسب با شرایط جاری کشور بازنگری و مجدد ارائه شود.
جلسه فرعی کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست به ریاست داود آرین معاون دبیر کمیسیون و با حضور نمایندگان وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، نفت، نیرو، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، کشور، جهاد کشاورزی، سازمان های حفاظت محیط زیست، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ملی استاندارد ایران، برنامه و بودجه کشور، انرژی اتمی ایران، نهاد ریاست جمهوری و بانک مرکزی روز یکشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۸ به میزبانی دفتر هیئت دولت نهاد ریاست جمهوری تشکیل شد./
نظر شما