لزوم توجه دولت به صنایع دستی عشایر/ فلسفه وجودی مسئولان خدمت به محرومان است

صلاحی گفت: یکی از اهداف اعزام گروه های جهادی به روستاها، خدمت رسانی به محرومان و مستضعفانی است که امام راحل آنها را ولی نعمتان نظام دانسته و فلسفه وجودی مسئولان را خدمت به همین محرومان می‌دانند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «ابوذر صلاحی» امروز(۲۶ تیر) در بازدید از گروه‌های جهادی دانشگاه صنعتی بیرجند در روستای چاه ولی عصر بخش درح سربیشه با بیان اینکه مردم روستاهای سمت سربیشه بیشتر به شغل دامداری مشغول هستند، گفت: دولت باید تمهیداتی را برای رفع مشکلات آنها در این حوزه از جمله تغییر و اصلاح نژاد دام در راستای بازدهی بیشتر داشته باشد.

 

وی اظهارداشت: با توجه به اینکه به گفته اهالی برخی از روستاها در چند سال اخیر خشکسالی تعداد زیادی از دام های آنها را از بین برده است، باید یک بررسی و تحقیقی در خصوص علت سیر کاهشی گوسفندان در این مناطق صورت گیرد و چنانچه نیاز بود دام مولد به با توجه به عشایری بودن مردم به آنها به هزینه پایین تر داده شود تا شاهد رونق مجدد دامداری وسیع در بین عشایر این منطقه باشیم.

 

مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه دولت باید زمینه را برای حضور و مشارکت خود مردم برای انجام اموراتشان فراهم کند، افزود: وقتی مردم منتظرند تا همه امورات آنها در روستا را دولت انجام دهند نشان می دهد که یک جای کار ما اشکال دارد که تعاون و همکاری مردم کمتر شده و مردم در راه تقویت و توسعه روستای خود قدم بر نمی دارند.

 

صلاحی گفت: گروه های جهادی با هدف ترویج فرهنگ کار جهادی در بین مردم روستا به این مناطق می آیند که تاکنون در این زمینه موفق بودند و خیلی از پروژه های عمرانی در روستاها با همکاری مردم و گروه جهادی ساخته شده است.

 

وی با بیان اینکه در بخش صنایع دستی ظرفیت های بزرگی در روستاها به خصوص در بین عشایر وجود دارد که هنوز ظرفیت های موجود آنها شناسایی نشده است، بیان داشت: چون خیلی عشایر در مورد بازار فروش این صنایع دستی اطلاعی ندارند، این حرفه های سنتی ایرانی در حال فراموش شدن است، این در حالی است که اگر دستگاههای متولی برای این مردم روستایی و زحمت کش که اغلب زنان و دختران آنها بیکار هستند، کلاس های آموزشی و بازار فروش بگذارند، قطعا در در ایجاد اشتغال و سرمایه در بین عشایر و به واسطه آن کشور تاثیر خواهد داشت.

 

مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با بیان اینکه تاکنون 14 گروه جهادی دانشجویی خراسان جنوبی به مناطق محروم استان اعزام شدند، گفت: پیش بینی می شود تا پایان تابستان بیش از 30 گروه جهادی به مناطق محروم اعزام شوند.

 

صلاحی با بیان اینکه در اردوی جهادی برای دانشجو چند هدف عمده دنبال می شود که مهمترین آن خودسازی خود بچه ها است، افزود: هدف دیگر خدمت رسانی به محرومان و مستضعفانی است که امام راحل آنها را ولی نعمتان نظام می داند و فلسفه وجودی مسئولان را خدمت به همین محرومان می دانند.

 

وی افزود: یکی دیگر از اهداف گروه های جهادی تشویق مردم به مسئله تعاون و همکاری است که به هم کمک کنند و روحیه خودباوری را در بین مردم گسترش پیدا کند.

کد خبر 811306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha