به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «مصطفی رستمی» در همایش آغاز بیست و یکمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات که عصر سه شنبه، 25 تیر ماه در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: برگزاری چنین همایشی برای سفر معنوی عتبات نشان دهنده هویت واقعی دانشگاه ها و در حقیقت جلوه دینداری، خداپرستی و محبت به اهل بیت(ع) در فضای دانشگاهی است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با اشاره به آثار و برکات زیارت امام حسین(ع)، اظهار کرد: شما دانشگاهیان آماده سفر معنوی می شوید که عنایات بسیاری به واسطه این سفر کسب می کنید بنابراین تلاش کنید که با آداب زیارت این سفر آشنا شوید و از این سفر معنوی بهره و معرفت بیشتری کسب کنید. از طرفی در این سفر معنوی با توجه به اینکه در محضر معصومین(ع) قرار دارید، متوجه سطح خواسته هایتان باشید و خواسته های بزرگی از این معصومین(ع) طلب کنید.
حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: بسیاری به دنبال آن هستند که جامعه دانشگاهی را به عنوان کسانی که به دنبال غفلت، لهو و سرگرمی هستند و نیز جامعه غیرجدی و غیر واقعی معرفی کنند، و اگر در جایی حرکتی از یک دانشگاهی سر بزند که با هویت و باورهای دینی و اعتقادی مردم سازگار نباشد، بگویند که دانشگاه یعنی این.
وی ادامه داد: برگزاری چنین همایشی نشان می دهد که دانشگاه یعنی جامعه نخبگی، متفکر، تحصیل کرده و برگزیدگان جوانان کشور که در عرصه علم و تحصیل تلاشگر هستند و علاوه براینکه پرچمدار عزت کشورند، این جریان علمی، پرچمدار جریان دینی نیز است، چنان که در مراسم معنوی اعتکاف شاهد حضور چشمگیر دانشگاهیان هستیم و اکنون این مراسم تبدیل به یک جریان عمومی در کشور شده است.
حجت الاسلام رستمی ادامه داد: در حال حاضر همین جریان دانشگاهی و جوان، جریان اربعین را تبدیل به بزرگترین همایش آیینی و ملی در میان مسلمانان کرده است و اگر فضا فراهم شود، بسیار بیشتر از اینها در این سفر معنوی حضور می یابند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها بیان کرد: نباید جوانان را مقصر تغییرات در سبک زندگی جامعه دانست، بلکه متولیان، مدیران فرهنگی و مدیران جریان های اجتماعی اولین کسانی هستند که باید پاسخگوی تغییرات سبک زندگی در جامعه باشند.
وی در ادامه ابراز کرد: اگر جوانی در نوع پوشش، آداب و رفت و آمد اجتماعی، متفاوت با ارزش متداول جامعه رفتار کرد، نباید او را به بی دینی متهم کنیم، جریان غالب جوانان علاقه مند و باورمند، به خوبی ها و اهل بیت(ع) دارند که باید مورد تکریم قرار گیرند و مدیران و متولیان آموزش عالی در فضای عمومی باید این جریان را به عنوان نماد دانشگاه تقویت و حمایت کنند.
رستمی تاکید کرد: اینکه بخواهند دانشگاه را به گونه ای دیگر معرفی کنند خیانت به باورهای جامعه جوان است، چراکه حقیقت دانشگاه همین قشر ارادتمند به اهل بیت(ع) است.
وی اضافه کرد: نباید ذره ای در طهارت،پاکی و خلوص، محبت جوانان دانشگاهی به اهل بیت(ع) تردید داشت. اگرچه در ظاهر و دسته بندی های سیاسی و تشکل های مختلف فعال هستند. این وظیفه متولیان فرهنگی است که برای اصلاح مشکلات تلاش کنند.
حجت الاسلام رستمی در ادامه خاطرنشان کرد: ثبت نام بیش از ۷۰ هزار نفر از دانشگاهیان برای سفر به عتبات و انتظار برای قرعه کشی نشان از، ایمان، اخلاص و عشق به اهل بیت(ع) جوانان دارد، که نباید از آن غافل شویم.
در ادامه این همایش، زارع، معاون اجرایی ستاد عمره و عتبات عالیات به سوالات شرکت کنندگان به این سفر معنوی پاسخ داد.
نظر شما