به گزارش خبرگزاری شبستان از استان اردبیل، مسعود گنجی، رییس دانشگاه محقق اردبیلی، ظهر امروز (7 دی) در این مراسم گفت: توسعه و نهادینه شدن فرهنگ پایداری در کشور سبب میشود تا آسیبها و تهدیدهای دشمن بیثمر و بی نتیجه باشد.
وی تصریح کرد: دشمنان از توسعه این فرهنگ و فرهنگ ایثار و شهادت هراس دارند چرا که دانش آموختگان مکتب امام حسین(ع) همیشه لرزه بر اندام آن ها انداختهاند.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی، نهادینه شدن فرهنگ پایداری را در جامعه ضروری خواند و تصریح کرد: اگر این فرهنگ به شایستگی و با توکل به خدا تحکیم پیدا کند سلامت و صلابت جامعه به صورت شایسته تضمین میشود.
گنجی افزود: اگر محققان و پژوهشگران ما در همین عرصه، مطالعاتی داشته باشند، به خوبی درک میکنند که درس آموختگان مکتب امام حسین(ع) نه تنها ترس و هراس ندارند بلکه بدون ترس بر دشمنان دین و ایمان تاختهاند و آنها را وادار به تسلیم و سکوت کردهاند.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی، با گرامی داشت هفته پژوهش، محور و اساس علم و به ویژه علم مدرن را تحقیق و پژوهش اعلام کرد و ادامه داد: اگر دانشگاه های ما امروز تحقیق محور و پژوهش مدار حرکت میکنند به دلیل آن است که می خواهند خروجی آن، انسان هایی برنامه ریز و احاطه گر بر محیط باشند.
گنجی خاطرنشان کرد: تقویت فرهنگ از خود گذشتگی در جامعه موجب حاکم شدن فریضه امر به معروف و نهی از منکر شده است.
وی اضافه کرد: اگر این روند را در جامعه داشته باشیم جامعه از کجرویها و انحرافات دور می ماند و به سمت یک قدرت و صلابت واقعی حرکت می کند.
در ادامه این نشست، مصطفی افضلیفرد، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با اشاره به جایگاه پژوهش در دین اسلام، گفت: توسعه فرهنگ تحقیق و پژوهش در گرو بها دادن مسئولان به این امر است.
افضلیفرد افزود: راهاندازی مؤسسات پژوهشی در استان و ارتباط آنها با دستگاه های اجرایی به نهادینه شدن و اهمیت یافتن جایگاه تحقیق و پژوهش کمک میکند.
وی عنوان کرد: اگر در سیره شهدا و ایثارگران به صورت عمیق پژوهشی انجام شود همه ما قادر خواهیم بود بهتر و شایسته ابعاد شخصیتی آنها را بشناسیم.
در ادامه این نشست هر یک از اساتید شرکت کننده به یافته های پژوهشی خود پرداختند و گزارشی از آنها را ارائه کردند.
پایان پیام/
نظر شما