صادرکنندگان کالاهای ایرانی سربازان جبهه اقتصادی هستند

نماینده ولی فقیه در خوزستان، صادرکنندگان کالاهای ایرانی را سربازان جبهه اقتصادی دانست و اظهار داشت: جنگ و گرسنگی دو عامل تهدید ملت های جهان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، صبح امروز(14 آبان) در مراسم تجلیل از صادر کنندگان نمونه استان، گفت: تجلیل از صادرکنندگان اجناس ایرانی که امروزه به عنوان سربازان جبهه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران هستند، مقوله مهمی است.

 

وی با بیان اینکه برای خدمت به مردم باید همواره میان مسئولان رقابت باشد، خاطر نشان کرد: رقابت میان استان ها در صادرات محصولات داخلی موجب ارتقای این بخش می شود.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تفسیر سوره مبارکه قریش، تصریح کرد: همواره در دنیا جنگ و گرسنگی دو عامل تهدید ملت های جهان است که خدواند منان در سوره قریش راه نجات از این دو عامل را عبادت خدای کعبه را می داند.

 

رئیس شورای عالی حوزه علمیه خوزستان، یاد آور شد: استان خوزستان باید افزون بر عمل به برنامه توسعه کشوری، خود نیز برنامه ای برای بهتر پیش بردن اهداف با همکاری استانداری داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه خوزستان با وجود زمین های قابل کشت، آب ها و رودخانه ها در امر صادرات بیش از این انتظار از آن می رود، اذعان داشت: خوزستان در امر صادرات نه تنها خود بلکه باید کشور را نیز باید اداره کند.

 

دکتر سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، نیز با اشاره به بروز برخی مشکلات اخیر در مرز چزابه اضافه کرد: این مشکل از سوی کشور عراق پیش آمده که وجود مشکل در این مرز فرایند صادرات استان را مشکل کرده و بر عملکرد و آمار صادرات تاثیر می‌گذارد.

 

وی با بیان اینکه مدیریت‌های چندگانه‌ای در مرزهای کشور وجود دارد، افزود: در حال حاضر مدیریت واحدی در مرزها وجود ندارد در حالی که باید تمام دستگاه‌های متولی در مرزها هر کدام به صورت جداگانه‌ به وظایف خود عمل کنند، البته اخیرا پیش‌نویسی به‌منظور استقرار نمایندگان تام‌الاختیار از دستگاه‌های مختلف تدوین و تهیه شده است.

 

استاندار خوزستان، عنوان کرد: براساس فرمایش مقام معظم رهبری و توجه ایشان بر صادرات محور شدن تولیدات استان باید باکیفیت و قیمت قابل رقابت باشد.

 

وی با بیان اینکه صادرات باموانع متعدد از جمله تحریم‌ها و ترفندهای دیگر دشمن انجام می‌شود، تأکید کرد:‌ اقدامات استان در زمینه توسعه صادرات در راستای فرمایشات رهبری و تلاش دولت برای خودکفایی، پیشرفت و توسعه کشور بوده است.

 

وی با اشاره به فراهم کردن شرایط مناسب برای تجار توسط رایزنان بازرگانی در سفارت خانه ها بیان کرد: البته ارتباطات و فعالیت‌های این رایزنان محدود است؛ این افراد می‌توانند در جهت تسهیل امور خارج از مرزها موثر باشند.

 

دکتر حجازی، توضیح داد: برداشتن موانع پیش‌ روی صادر کنندگان بزرگترین خدمت به آنان است که باید از ظرفیت بانک‌ها نیز در راستای کمک به این افراد بهره بیشتری برد چراکه آنان نیازمند گردش مالی هستند.

 

وی از فعال شدن اتاق‌های بازرگانی، بخش‌خصوصی و اتاق‌های تعاون استان خبر داد و خاطرنشان کرد: انتظار می رود این مراکز فعال‌تر شوند تا بتوان از طریق آن‌ها بازارهای منطقه و حتی بازارهای دوردست را به دست آورد.

 

وی در پایان بر ضرورت صادرات خدمات فنی و مهندسی تاکید کرد و افزود: تاکنون در این زمینه پیشتاز نبوده‌ایم، اگر چه پیمانکاران و شرکت های موفق و توانمندی در این زمینه در استان فعالیت می‌کنند اما نتوانستیم در این زمینه ارتباط زیادی با برخی کشورها داشته باشیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 80912

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha