عباسعلی براتی پور: با برنامه ریزی در دل مساجد پایگاه های قوی فرهنگ و هنری ایجاد کنیم

عباسعلی براتی پورگفت: می توان در کنار برگزاری کلاس های فرهنگی و هنری وایجاد تیم های وفوتبال از پتانسیل قوی نیروهای باتجربه فرهنگی برای آموزش جوانان و تبدیل مساجد به پایگاه فرهنگ هنر بهره گرفت.

 

عباسلعی براتی پور شاعر و پژوهشگر ادبی ، با بیان اینکه امروز جوانان ما دچار بلاتکلیفی هستند به خبرنگار کتاب شبستان، گفت:  اینکه بخواهیم مساجد را به پایگاه فرهنگ و ادب و هنر تبدیل کنیم نخست نیازمند  متولی در این زمینه هستیم و باید برنامه ریزی کنیم .

 وی  با اشاره به تجربه مساجدی چون مسجد جواد الائمه افزود: روزگاری تجربه های مانند تجربه مسجد جواد الائمه به ما نشان داد که ما می توانیم در دل مساجد هنرمندان برجسته ای مانند فرج الله سلحشورو..  تربیت کنیم اما این منوط به این است که متولیان فرهنگی ما برنامه ریزی دقیقی در این زمینه داشته باشند و البته باید شرایط اجتماعی نیز در نظر گرفته شود زیرا تجربه مسجد جواد الائمه در زمانی روی  داد که فضای معنوی جامعه بسیار بیشتر از امروز بود و این در حالی است که ذهن جوان امروز درگیر مسایل مختلفی چون گرانی ، بیکاری ، اختلاس است و این نخستین و بزرگترین آسیبی است که جامعه جوان  با آن دست و پنجه نرم می کند.

 این شاعر تصریح کرد:البته هنوز هم می توان با برنامه ریزی دقیقی در دل مساجد پایگاه های قوی فرهنگی و هنری ایجاد کرد اما این منوط به این است تنها به یک برنامه اکتفا نکینم مثلا در کنار کلاس های فرهنگی و هنری به برگزاری کلاس های ورزشی و حتی ایجاد تیم فوتبال که محبوب جوانان است،  اقدام نماییم .

 وی استفاده از تجربه پشکسوتان ادبیات را در این زمینه لازم دید و خاطر نشان کرد: بسیاری از اهالی فرهنگ که صبغه مذهبی دارند می توانند در این زمینه متولیان را یاری دهند مثلا خود من تجربه برگزاری کلاس های سعدی خوانی و بوستان را در مسجد محله داشتم که علاقه مندان زیادی داشت.

 وی با انتقاد از این مسئله که امروز شنیده می شود که فرزندان ما در دبیرستان ها مواد مخدر مصرف می کنند ،عنوان کرد: متاسفانه این مسئله قلب آدم را به درد می آورد و بایدبرای جذب این جوانان به فعالیت های مفید برنامه ریزی و اقدام کرد ، مسله نخست برنامه ریزی است و بسیارند افرادی مانند من که حتی حاضرند داوطلبانه و رایگان به آموزش این سرمایه های کشوربپردازند.

سراینده «نقش مستوری »در پایان گفت: در گذشته جوانان زیادی در حوزه هنری از شاگردان من بودند که در حال حاضر هر یک از این جوانان خود دارای کلاس شعر هستند و نامی شده اند. مهم این است که استعداد جوانان را کشف کنیم و آنها را تشویق نماییم مثلا با چاپ شعر ویا نوشته آنها در روزنامه و چاپ کتاب آنها می شود انگیزه های لازم را در آنها ایجاد کرد.

کد خبر 808645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha