مسجد نقش کلیدی در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دارد

حجت‌الاسلام عامری با اشاره‌به نقش کلیدی مسجد و اهالی آن در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، گفت: رونق فعالیت‌های مسجد و جذب اقشار به مختلف از این طریق، می‌تواند به نهادینه کردن عفاف و حجاب کمکی شایان کند.

حجت الاسلام «مهدی عامری» در گفت وگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان بر لزوم ترویج موضوع عفاف و حجاب در جامعه از طریق مساجد تاکید و اظهار کرد: این موضوع به عنوان یکی از ضرورت‌ها و باورهای مهمی دینی نیازمند برنامه‌ریزی صحیح  است.

 

معاون پژوهشی حوزه علمیه خاتم الاوصیاء(عج) افزود: تعمیق موضوع حجاب در جامعه نیازمند فرهنگسازی و به کارگیری شیوه‌های گوناگون تشویق و الگو‌برداری از سیره بزرگان دینی و ائمه معصومین (ع) در این زمینه است. اینکه گفته شود، انسان باید در باطن به شعائر اسلامی و حجاب پایبند باشد و ظاهر مهم نیست، غیر منطقی است.

 

حجت الاسلام عامری با اشاره به آیه قرآن کریم «هُوَالْأَوَّلُ وَ الْآخِرُ وَ الظَّاهِرُ وَ الْباطِنُ وَ هُوَ بِکُلِّ شَيْ‏ءٍ عَليمٌ»، تصریح کرد: تاکید اسلام به اهتمام به پوشش ظاهر و حجاب بر این اساس است که اعتقاد به باورهای دینی تنها در باطن کافی نیست و این موضوع با پشتوانه علمی و فلسفی بیان شده است که  شریعت  بر آرامش تاثیر مستقیم دارد.

 

استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه دشمنان، حجاب و عفاف را همواره به عنوان یکی از موانع در راستای عملیاتی کردن برنامه‌های خود برای تضعیف دین می دانند، گفت: طبق تحقیقاتی که از زنان صورت گرفته، به این موضوع اعتقاد داشته اند، رعایت حجاب و تفکیک جنسیتی موجب آرامش آنها در جامعه می شود و قوانین خداوند مبتنی بر تفاوت آنها و براساس عدالت و حفظ کرامت شان است.

 

وی ادامه داد: توجه به موضوع تفکیک جنسینی در مراکز همانند ایستگاه های مترو، حمل و نقل شهری و دیگر مراکزکه در برخی از کشورهای صورت گرفته با استقبال زنان مواجه بوده است و این نشان می دهد که این باور حتی در میان زنان کشورهای غربی هم وجود دارد، که تفکیک جنسی موجب آرامش درونی آنها می شود.

 

حجت الاسلام عامری بیان کرد: به عنوان مثال همواره تصویر حضرت مریم(س) به عنوان شخصیت معنوی در کلیساها با حجاب به نمایش گذاشته می شود، تا آرامش و معنویت را به افراد منتقل کند و این دلیلی است بر این موضوع که آنها نیز خود به این موضوع معتقدند که حجاب موجب آرامش انسان ها می شود.

 

وی در ادامه گفت: برخی موضوع تساوی زن و مرد را بیان می کنند، در حالی که وقتی زن و مرد از نظر وجودی و روحی با یکدیگر متفاوتند، چگونه باید قوانین مربوط به آنها یکی باشد. کشورهای غربی در عرضه و تبلیغ برخی از کالاها برای زنان و مردان تفکیک قائل هستند که این نشان از توجه به تفاوت های میان آنها است.

 

استاد حوزه علمیه خاتم الاوصیاء با بیان اینکه دشمنان با بهره گیری از جدیدترین امکانات سعی در ترویج بی حجابی در جوامع اسلامی دارند، خاطرنشان کرد: ائمه جماعات و اهل منبر در صورتی که زمینه رونق مساجد را فراهم کنند، موجب تربیت اسلامی جامعه و دوری آن از انحرافات می‌شود و تبلیغات و توطئه‌های دشمنان علیه جوانان در موضوع حجاب و عفاف را بی اثر خواهند کرد.

 

کد خبر 808575

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha