فعالیت های شیلاتی کلید توسعه بیش از پیش جزیره قشم

حقیقی گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته در آینده نزدیک شاهد ارتقای ظرفیت تولید پروش ماهی در دریای استان هرمزگان باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قشم، « سیف الله حقیقی » در دیدار با مدیر عامل سازمان منطقه آزاد قشم که با حضور مدیرکل شیلات هرمزگان، معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان، رئیس شیلات قشم و جمعی از مسئولین و سرمایه گذاران شیلاتی برگزار شد، با بیان اینکه استان هرمزگان از ظرفیت های بالایی در حوزه شیلات برخوردار است گفت: در این بین جزیره قشم ظرفیت های شیلاتی  به ویژه ظرفیت پرورش ماهی در دریای بی نظیری دارد.

 

وی با اشاره به قطب پرورش ماهی در دریا قرار گرفتن جزیره قشم در کشور گفت: نگاه ویژه وزیر محترم جهاد کشاورزی و رئیس سازمان منطقه آزاد قشم به فعالیت های شیلاتی در جزیره قشم موجبات توسعه فعالیت های شیلاتی  در این جزیره را فراهم ساخته است.

 

حقیقی با بیان اینکه تسهیل در صدور مجوز ها در راستای تسهیل در سرمایه گذاری  از اهمیت ویژه ایی برخوردار است گفت:استقبال از سرمایه گذاران حوزه صنایع غذایی و عمل آوری آبزیان برای تکمیل زنجیره تولید آبزیان از اهمیت ویژه ایی برخوردار است.

 

قائم مقام سازمان شیلات ایران گفت: بدون شک جزیره قشم ظرفیت تبدیل شدن به هاب صادرات محصولات شیلاتی منطقه را دارد.

 

« محسن یکتاپور »، مدیر کل شیلات هرمزگان ارتقای همکاری و تعاملات بین سازمان منطقه آزاد قشم و شیلات در راستای رونق تولید را خواستار شد و گفت:خوشبختانه سازمان منطقه آزاد قشم و شیلات تعامل سازنده ایی دارند ک این مهم امروز باعث شده جزیره قشم یکی از مناطق پیشرو شیلاتی باشد.

 

وی، همچنین توسعه شیلاتی در جزیره قشم با هدف سودآوری و توسعه اقتصادی برای بومیان منطقه را از دیگر اهداف دولت و شیلات در منطقه خواند.

 

وی خاطر نشان کرد: شهرستان قشم رتبه اول صید ساردین در کشور را دارا است و این شهرستان بیش از 70 درصد از صید ماهیان سطح‌زی ریز استان را به خود اختصاص داده است.

 

یکتاپور با اشاره به ظرفیت های کم نظیر قشم در صید و صیادی و آبزی پروری  از مزرعه پرورش میگو دوستکو به عنوان مزرعه الگو اقتصاد مقاومتی یاد کرد.

 

وی افزود: استان هرمزگان بر اساس مطالعات انجام شده در فاز اول ظرفیت تولید ۱۱۳هزار  تن ماهی در دریا را دارد .

 

« حمیدرضا مومنی »، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر اهمیت ورود به فعالیت های کشاورزی و شیلاتی به صورت صنعتی و پیشرفته گفت: بدون شک رعایت مولفه های روز دنیا یکی از مهم ترین خواسته های منطقه آزاد است.

 

وی با بیان اینکه شکل گیری زنجیره تولید و همچنین اهمیت بازاریابی و بازار سازی برای محصولات تولیدی از اهمیت بالایی برخوردار است گفت: باید نگاه ویژه ایی  به آموزش و به روز رسانی علم تولید تولیدکنندگان شود.

 

« عبدالرسول دریایی »، معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان در ادامه با بیان اینکه قشم با توجه به ظرفیت های شیلاتی خود و همچنین فعالیت های شیلاتی صورت گرفته در این شهرستان مهمترین قطب شیلاتی استان است گفت: زنجیره کامل فعالیت های شیلاتی در قشم مشهود است.

 

وی با بیان اینکه جایگاه جزیره قشم به دلیل داشتن زمینه و فرصت های سرمایه گذاری شیلاتی اش بر همگان روشن است تصریح کرد: این جزیره ظرفیت بالایی در تکیر و پرورش میگو، تکثیر و پروش ماهی در دریا،ماهیان زینتی، میکرو جلبک ها، ماکرو جلبک ها و سایر آبزیان دریایی تجاری و اقتصادی دارد.

 

 

 

کد خبر 807573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha