پایبندی آیت الله حسینی شاهرودی به رسم صدها ساله حوزه علمیه نجف

عضو هیأت استفتای دفتر آیت الله حسینی شاهروی گفت: این عالم فقید به رسم صدها ساله حوزه علمیه نجف در زیارت روزانه حرم مطهر پایبند بود.

حجت الاسلام والمسلمین «سید علی نقی اردبیلی» در گفتگو با خبرگزاری شبستان در قم، از حلم و بردباری به عنوان یکی از ویژگی های برجسته آیت الله حسینی شاهرودی یاد کرد و گفت: ایشان کاملا به معصومین(ع) تأسی داشت و نماد روایت های پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) در زمینه رفتار با مردم بود.


عضو هیأت استفتاء دفتر آیت الله حسینی شاهرودی درباره دوری این عالم فقید از شهرت تصریح کرد: ایشان تأکید داشتند که ما درس می خوانیم و مجتهد می شویم تا در صورت نیاز مردم در خدمت آنان باشیم، بنابراین تلاش برای رسیدن به مرجعیت نیاز نیست.


وی افزود: آیت الله حسینی شاهرودی می گفتند که مراجع تقلید وجود دارند و ما درس می خوانیم و کتاب می نویسیم تا اگر مردم بخواهند از ما تقلید کنند. تقلید مردم یک تکلیف و باری بر دوش ما به شمار می آید و هر چه این بار بیشتر باشد، مسئولیت ما بیشتر است پس چرا کاری کنیم که این بار سنگین شود.


حجت الاسلام والمسلمین اردبیلی اظهار داشت: این مرجع تقلید اعتقاد داشتند که ما باید کار خود را بکنیم و درس داده و شاگرد تربیت کرده و تالیف داشته باشیم و کار علمی خودمان را انجام دهیم تا در صورت نیاز در خدمت مردم باشیم.


وی اهتمام فراوان این مرجع فقید به زیارت ائمه اطهار(ع) را میراث حوزه علمه نجف توصیف کرد و ادامه داد: مراجع تقلید و علما و حتی طلبه های مبتدی در حوزه علمیه نجف بر این رسم پایبند هستند که حداقل یکبار در هر شبانه روز به حرم مطهر مشرف شوند و این سیره چندصد ساله نجف به شمار می آید.


عضو هیأت استفتای دفتر آیت الله حسینی شاهرودی تأکید کرد که این عالم فقید پس از آمدن به ایران و حضور در شهر مقدس قم نیز مقید بود که همیشه پس از نماز مغرب و عشا به حرم مطهر حضرت معصومه(س) مشرف شود و حتی در مدتی که از لحاظ جسمی دچار ضعف و بیماری شدند هفته ای یک یا دو بار با ویلچر به حرم می رفت.


وی افزود: ایشان در سفر به مشهد و زیارت حرم امام رضا(ع) نیز پس از گشودن کتاب مفاتیح الجنان چنان در دعا و مناجات غرق می شد که ساعت ها می گذشت و متوجه گذر زمان نبود. ایشان تأکید می کرد که نباید از استمداد روحی و فکری و نورانیت ائمه(ع) غافل شد.

کد خبر 807421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha