به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، «یاسر جعفری» با بیان این مطلب افزود: مرمت و احیای بناهای تاریخی یکی از کارهایی است که شهرداری تهران انجام داده چراکه این بناها دارای ارزشهای معماری هستند، از طرفی معماری یکی از هنرهای هفت گانه به شمار میرود.
وی با بیان اینکه بهترین اتفاق بعد از احیای فضاهای تاریخی اعطای کاربری فرهنگی به آن است، ادامه داد: یکی از خوش سلیقگیهایی که برای کاربری بناهای تاریخی انجام شده اعطای کاربری فرهنگی بوده که برای مردم هم قابل پذیریش است.
جعفری درباره خانه و موزه خوشنویسان هم اضافه کرد: قاعدتا برای داشتن خانه خوشنویسان باید محلی را انتخاب میکردیم که هم مورد قبول مردم باشد و هم ذاتا زمینهای برای آن هنر داشته باشد.
معاون فنی سازمان زیباسازی شهر تهران تصریح کرد: مجموعه خانه فولادوند سالها بدون بلااستفاده مانده و تقریبا مخروبه شده بود. با دیدگاهی که از روز اول هم برای کاربری این خانه پیشبینی شده بود، اینجا به خانهای برای خوشنویسان تبدیل شد.
وی گفت: خوشبختانه این مجموعه بعد از افتتاح و بهرهبرداری با حضور بسیاری از بزرگان خوشنویسی و آثاری که در اختیار موزه قرار دادهاند به مرکزی برای هنر خوشنویسی تبدیل شده و اصطلاحا با توجه به «نشستن کاربری روی بنا» به نظر میرسد انتخاب درستی بوده است.
جعفری درباره چرایی اهتمام به احیای بافت فرسوده و تبدیل آنها به فضای فرهنگی افزود: قطعا مدیران فرهنگی نگاه فرهنگی تری نسبت به دیگران دارند، در سالهای گذشته مدیران علاوه بر سابقه اجرایی سابقه فرهنگی هم داشتهاند و قطعا خود این موضوع تاثیر زیادی در پیشبرد اهداف فرهنگی داشته است.
معاون فنی سازمان زیباسازی شهر تهران تصریح کرد: مدیریت ارشد شهری، شورای شهر و کمیسیونهای مرتبط نسبت به توسعه فرهنگی از طریق تملک و مرمت بناهای قدیمییا ایجاد و احداث خانههایی برای هنرهای سنتی و فرهنگی نگاه خوبی دارند و البته که این اتفاق مطالبه مردمیهم هست.
وی تاکید کرد: اولین کاربریهایی که در مدیریت شهری جدید مورد توجه قرار میگیرد، کاربری فرهنگی است. خانه موزه گرافیک در پارک پلیس منطقه 4، تبدیل تئاتر نصر به موزه تئاتر تهران و تبدیل خانه اتحادیه به عنوان خانه و مرکز فرهنگ و هنر تهران همگی نشان دهنده این است که کاربریهای فرهنگی به نگاه مدیران ارشد قالب شده است.
نظر شما