به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف،«محمد شفیعی» امروز (13 تیر) در جمع مردم فدشک اظهار داشت: در شهرستان خوسف 217 روستا و آبادی داریم که بعضی از این روستاها 140 کیلومتر تا شهرستان فاصله دارند.
فرماندار خوسف با اشاره به پراکندگی شهرستان خوسف، افزود: بیش از 80 روستای شهرستان فقط برق دارد و از امکاناتی مانند جاده، طرح هادی، شبکه آب شرب و بسیاری از امکانات دیگر محروم هستند.
۶۵ روستای خوسف با تانکر آبرسانی می شود
شفیعی گفت: ۶۵ روستای شهرستان خوسف با تانکر آبرسانی و برای آب شرب مشکل دارند که با این وضعیت اعتباری و قطره چکانی نمی توانیم زیرساخت های اولیه و اساسی روستاها را فراهم کنیم و این سبب نارضایتی مردم روستاها می شود.
وی با بیان اینکه شهرستان خوسف به لحاظ اعتباری رتبه 10 ام را در میان 11 شهرستان استان دارد، گفت: با این وضعیت اعتباری تا 20 سال آینده هم مشکلی از شهرستان حل نخواهد شد.
شفیعی با ابراز تاسف از اینکه سهم شهرستان خوسف از موقعیت شهرستان شدن فقط عوض شدن تابلوهای ادارات است، گفت: 90 درصد زیرساخت های خوسف قبل از شهرستان شدن آن ایجاد شده است.
وی بیان کرد: نقد کردن افراد آسان است؛ ولی هرکس باید دغدغه شهر و روستای خود را داشته باشد و در راستای توسعه شهر و روستای خود مکاتباتی با مدیران انجام دهد.
فرماندار خوسف در پاسخ به درخواست اهالی روستای فدشک مبنی بر آسفالت معابر روستا، گفت: زمانی که 65 روستای خوسف با تانکر آبرسانی می شود، اولویتی برای آسفالت معابر روستاها در نظر گرفته نمی شود.
شفیعی با بیان اینکه بعضی از شهرستان های استان پیشرفت زیادی دارند، اما بعضی از شهرستان ها اینگونه نیست، گفت: با وجود مشکلات اعتباری پیشرفت در تمام شهرستان ها به یک اندازه نیست.
وی با بیان اینکه هم اکنون دشمن با اعمال تحریم ها، تیشه بر ریشه نظام می زند، افزود: اعمال تحریمها و فشار بر علیه ایران، ربطی به دولت ندارد و همواره این تحریم ها وجود داشته است.
فرماندار خوسف در پاسخ به درخواست اهالی روستای فدشک مبنی بر شارژ چاه های آب کشاورزی، گفت: اگر دولت در خصوص برداشت آب از چاه های کشارزی سخت گیری می کند؛ به نفع مردم است چراکه برداشت بی رویه سبب فرو نشست زمین می شود لذا باید از کشت جایگزین استفاده کرد.
شفیعی با بیان اینکه در راستای آسفالت معابر، قیر محدودی در اختیار شهرستان قرار خواهد گرفت، ادامه داد: در صورت ایجاد زیرساخت ها در معابر روستا، بنیاد مسکن قیر در اختیار روستا قرار میدهد.
حصار کشی زمین های کشاورزی، ایجاد بوم بازار، بذر پاشی باغات و مزارع کشاورزی، ایجاد نانوایی، واگذاری زمین های مسکونی و مرمت قنوات از دیگر درخوست های اهالی روستای فدشک بود.
در ادامه فرماندار خوسف همچنین در جمع مردم روستای مهدیه حضور یافت و اظهار داشت: وجود تیرهای برق مزاحم در کوچههای روستای مهدیه سبب تصادفات رانندگی، راه بندان و سد معبر، میشود، لذا امسال این تیرهای برق جابه جا می شود.
شفیعی در خصوص مشکل آب شرب و آب برای کوره های آجر پزی در روستای مهدیه افزود: طی مکاتباتی با آب منطقه ای درخواست حفر چاه برای برطرف کردن این مشکل داشتیم.
وی بر لزوم کاهش وسعت منطقه حفاظت شده تجگ در روستاهای «ارک»و «کرنگ» تاکید کرد و گفت: در سفر استاندار به این شهرستان سعی می شود از وسعت این منطقه در راستای استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران از معدن تجگ کاسته شود.
وی با اشاره به خاک رُس مصرفی کوره داران در روستای مهدیه، بیان کرد: در این خصوص باید کوره داران، شرکت تعاونی متحدی را تشکیل دهند تا در صورت واگذاری زمین تمامی اعضا بتوانند از آن استفاده کنند.
فرماندار خوسف در پاسخ به درخواست اهالی روستای مهدیه درخصوص ارائه تسهیلات کمبهره بخش کشاوزی، گفت: هم اکنون تسهیلات بلاعوض و با نرخ سود چهار درصد بابت خسارت های ناشی از سیل اخیر تخصیص یافته است، لذا کشاورزانی که تمایل به دریافت این تسهیلات دارند باید به با ارائه مستندات به جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه و از تسهیلات بهرهمند شوند.
در این مراسم «حسین حسین زاده »، دهیار روستای مهدیه خواستار حل مشکلاتی مانند جابه جایی تیرهای برق، روکش آسفات و نصب علائم هشدار دهنده، واگذاری زمین های مسکونی و حل مشکل انشعابات گاز در برخی از منازل روستای مهدیه شد.
نظر شما