تأکید بر ايجاد هماهنگي بين حوزه‌هاي مبارزه با مواد مخدر

مومنی بر ايجاد هماهنگي بين حوزه‌هاي مبارزه با مواد مخدر تأکید كرد و گفت: هر پنج حوزه مبارزه اعم از مقابله، پيشگيري، درمان، صيانت و ساماندهي معتادان متجاهر بايد با يكديگر هماهنگ باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان  به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ «اسكندر مؤمنی» در نشست درون سازماني با كاركنان دبيرخانه ستاد ضمن تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری برنامه‌های مختلف سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر گفت: برخلاف نظرات برخي منتقدان كه مي‌گويند مقابله با مواد مخدر نتايج چنداني نداشته است و بايد به سراغ پيشگيري از اعتياد رفت، معتقدم مي‌توان هم‌زمان هم مقابله را هدفمند كرد و هم پيشگيري را اجرايي كرد.


دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر تصريح كرد: شيوه‌هاي مقابله با مواد مخدر بايد به‌روز و نو شوند، زيرا نمي‌توان مانند 30 سال گذشته در اين بخش مقابله كرد، در گذشته مقابله با مواد مخدر مبتني بر اقدامات انتظامي بود اما امروزه مقابله مبتني بر اقدامات اطلاعاتي است.


مؤمنی با بيان اينكه در دبيرخانه ستاد، اولويت‌هايي را در رأس اقدامات مشخص كرده‌ايم، گفت: اين اقدامات بايد متوازن و هماهنگ پيش بروند؛ يعني هر پنج حوزه مبارزه با مواد مخدر اعم از مقابله، پيشگيري، درمان، صيانت و ساماندهي معتادان متجاهر بايد با يكديگر هماهنگ باشند.


دبيركل ستاد ادامه داد: برخي از اين پنج حوزه‌ به دلايلي داراي اولويت هستند، به‌طور مثال بايد تلاش شود، معتاد پرخطر به کم‌خطر تبديل شود، سپس درمان شود و بعد از بهبودي وارد جامعه و خانواده خود شود؛ از اين رو ساماندهي معتادان متجاهر به لحاظ زماني يكي از اولويت‌هاي مهم ستاد است كه بايد در کوتاه‌مدت، اين افراد ساماندهي شوند.


مؤمنی با اشاره به آيه 32 سوره مائده گفت: طبق اين آيه شريفه هر کس باعث نجات جان یک انسان شود، گویى به تمام جامعه‌ى انسانى حیات بخشيده است، بنابراين معتادان متجاهر نيز همانند ما، انسان هستند، هم‌وطن ما هستند و شايسته نيست كه در پارك‌ها، خيابان‌ها و زير پل‌ها بخوابند، بايد براي آنان حداقل سرپناهي ايجاد و براي بهبودشان كاري كرد.


وي افزود: پيام اختتاميه مراسم سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر به معناي آغاز اقدامات پرنشاط و اميد براي هم‌وطنانمان در سراسر كشور بود و بنا داريم كارهاي مردمي را با محوريت پيشگيري به همراه تشكل‌ها انجام دهيم؛ زيرا معتقديم پيشگيري سخت‌تر از درمان است و ظرفيت‌هاي پيشگيري بسياري در كشور وجود دارد كه مي‌توان از آن‌ها به‌درستی استفاده كرد.


دبيركل ستاد اظهار داشت: اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر به اين معناست كه هر كسي در هر جايگاهي كه قرار دارد، از هر امكاني كه در دست دارد، در حوزه مبارزه با مواد مخدر استفاده كند و در جهت تحقق آن بكوشد.


مؤمنی در پايان بر همدلي، هماهنگي، دوستي و محبت كاركنان در انجام كارها تأکید كرد و گفت: يك سازمان زماني كارش به‌خوبی به پيش مي‌رود كه كل مجموعه با يكديگر همدل باشند؛ لذا با ارتباط و همدلي بيشتر، مي‌توانيم مأموریت بزرگ و خطيري را كه بر عهده‌مان نهاده شده است، به سرانجام برسانیم.


كنگره شهداي مبارزه با مواد مخدر برگزار مي‌شود
همچنين در اين نشست، حميد صرامي مديركل دفتر تحقيقات و آموزش ستاد و دبیر برگزاری مراسم سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر به ارائه گزارشي از فعاليت‌هاي ستاد به مناسبت سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر پرداخت و گفت: دبيرخانه ستاد در دو شیوه‌نامه ملي و استاني با 10 مؤلفه و همچنين تشكيل 8 كميته در ذيل كميته برگزاري مراسم سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر كار خود را آغاز كرد كه ماحصل آن انجام برنامه‌هاي متنوع در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها و نيز برگزاري مراسم سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر در دو نوبت صبح و عصر، همايش مشاركت‌هاي مردمي در حوزه اعتياد و همايش دوچرخه‌سواری در منطقه شهيد هرندي در تهران بود.


وي افزود: سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر يك روز در سال است اما به تأکید دبيركل ستاد برنامه‌هاي ستاد تنها اختصاص به این يك روز ندارد و در تمام سال، شاهد برنامه‌هاي متنوعي در پارك‌ها و مكان‌هاي عمومي با محوريت پیشگیری خواهيم بود و در آينده نيز همايش بهبوديافتگان از اعتياد و كنگره شهداي مبارزه با مواد مخدر را در تهران برگزار خواهيم كرد.

 

کد خبر 805569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha