به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ماسال، «محمدجواد عامر» ظهر امروز(چهارشنبه، 12تیر) در جلسه شورای اداری که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان ماسال در سه زمینه کسب و کار، سرمایهگذاری و اقتصادی فعال است که یکی از این بخشها کشاورزی، دامپروری و گردشگری و صنایع دستی است.
فرماندار ماسال با بیان اینکه حدود 85 درصد از از زمینهای کشاورزی این شهرستان از طریق سنتی، رودخانه و آببندان ارتزاق میکند، افزود: نیاز است که این منابع در شهرستان ماسال به عنوان منابع آبی پایدار معرفی شوند.
وی با بیان اینکه مردمی که رزق و روزی آنها از طریق کشاورزی تامین میشود باید این اطمینان را حاصل کنند که در هر شرایط آب و هوایی مشکلی نخواهند داشت، گفت: احداث سد لاستیکی ماسال در تامین منابع آبی بخش مرکزی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
عامر با بیان اینکه در زمینه آببندانها که در بالا دست و برای منابع طبیعی است باید همکاری لازم صورت گیرد، تصریح کرد: در زمینه دامپروری میزان دامها بیشتر از مراتع است و دامداران مشکلاتی در این خصوص دارند.
فرماندار ماسال خاطرنشان کرد: برخی از این مراتع به صورت مشترک با اردبیل است که بحثهایی در زمینه امنیتی وجود دارد و باید مشکلات مرتع آن حل شود.
وی با بیان اینکه ماسال به دلیل دارا بودن طبیعت بکر از گردشگران زیادی برخوردار است، اظهار کرد: به دلیل کمبود اعتبارات، زیرساختهای لازم را در این زمینه نداریم که نیاز است از اعتبارات ملی استفاده شود.
عامر با بیان اینکه در زمینه گردشگری شهرستان ماسال، تمام اعتبارات شناور را جذب کرد و برخی از پروژهها به دلیل اتمام اعتبارات نیمهکاره ماند افزود: یکی از مشکلاتی که سه حوزه کشاورزی، دامپروری و گردشگری را در بر میگیرد رانش زمین و آبخیزداری است.
فرماندار ماسال با بیان اینکه در زمینه رانش راههای روستایی و عشایری دامداران با مشکلاتی مواجه هستند گفت: انتظار میرود در این خصوص تدبیری اندیشیده شود و منابع طبیعی همکاری لازم را در این زمینه داشته باشد.
وی با بیان اینکه رانش زمین بام سبز ماسال که تنها ظرفیت گردشگری داخل شهر ماسال است، یک تهدید جدی برای شهرستان محسوب میشود تصریح کرد: از طریق اعتبارات شهرستانی نمیتوان این مشکل را رفع کرد زیرا نیاز به اعتبارات ملی و میلیاردی است.
نظر شما