محمد مهرزاد صدقیانی، مسئول سازمان بسیج رسانه آذربایجان غربی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان ، اظهار کرد: رسانهها در تبیین گام دوم انقلاب باید هوشمندانه عمل کنند تا بتوانند گام های موثری بردارند.
وی افزود: همزمان با خلق حماسه تماشایی و استثنایی ملت انقلابی ایران در 22 بهمن، رهبر بصیر و حکیم انقلاب اسلامی با صدور بیانیهای بسیار دقیق و مهم به ارزیابی مسیر طی شده در 40 سال گذشته و ترسیم افق پیش رو همت گماشتند که در نوع خود بسیار خلّاقانه و مبتکرانه و حاکی از اهمیت انقلاب در چهل سالگی بود.
این مسوول با بیان اینکه از این بیانیه میتوان به یک منشور یا متن راهبردی منسجم و جامع تعبیر کرد که از دل آن باید نقشه راه استخراج شود، افزود: این متن راهبردی یک مقدمه و هفت توصیه دارد که در مقدمه(گام اول) به فراز و نشیبهای انقلاب در طول 40 سال گذشته و در هفت توصیه (گام دوم) به مسیر پیش رو در افق 40 ساله پرداخته شده است.
صدقیانی بیان کرد: در تبیین گام اول و بیان فراز و نشیب گذشته گفته میشود که امروز در کجا ایستادهایم و در گام دوم اشاره میشود که باید در کجا بایستیم.
گام اول، افتخار به گذشته و گام دوم امید به آینده است.
وی ادامه داد: گام اول معطوف به عملکرد نسلهای اول و دوم انقلاب بوده و گام دوم معطوف به نسلهای سوم و چهارم، یعنی جوانان بعنوان پیشران اصلی پیشروندگی است.
مسئول سازمان بسیج رسانه استان آذربایجان غربی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه رویکرد دشمن یک رویکرد گسترده، متنوع، پیچیده و غیر نظامی بوده، عنوان کرد: تمام هفت توصیه بزنگاه و کانون تهاجم دشمن است؛ یعنی تلاش برای تغییر سبک زندگی اسلامی، محاصره اقتصادی، القای ناکارآمدی نظام در مقابله با فساد و در نهایت به چالش کشیدن استقلال و آزادی در دستور کار امروز استکبار جهانی علیه انقلاب اسلامی قرار دارد که رهبر معظم انقلاب با توصیههای هفتگانه در گام دوم درصدد عبور از این مانعتراشیها هستند.
قله گام دوم در بیانیه، ترسیم مسیر اصلی حرکت انقلاب در پیشروندگی و پیشبرندگی است.
صدقیانی با بیان اینکه قله گام دوم در بیانیه، ترسیم مسیر اصلی حرکت انقلاب در پیشروندگی و پیشبرندگی است که از آن به ایجاد تمدن نوین اسلامی یاد میشود، کفت: اصحاب رسانه باید ضمن جانمایی هوشمندانه خود بعنوان نقش آفرین نسبت به آسیبشناسی راه طی شده باشند و برای پرهیز از خطا در مسیر پیش رو با روحیه و عزم جهادی و امید بخشی واقعبینانه به آینده در الزامات فصل جدید انقلاب برای تحقق گام دوم با مدیریت جهادی قدم بردارند.
وی اذعان کرد: این روزها بد گفتن از خود و به تعبیری خودتحقیری، تبدیل به عادت جمعی اکثریت شده است که بیشتر باعث می شود پیران احساس خسران و جوانان احساس بی آیندگی کنند.
برای هر نقدی باید طرحی نو داد.
این مسوول تصریح کرد: در مقابل تمام نکات منفی و جو بدبینی در مورد ایرانیان، موفقیت های چشمگیر در تمامی حوزه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، ورزشی، هسته ای، نانو همچنین دستاوردهای دفاعی و نظامی در تمامی حوزه ها بویژه سرنگونی پهباد فوق پیشرفته جاسوسی آمریکا گواه ما می توانیم است.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه به نظر می رسد مهم ترین ابزار یک جامعه برای تغییر نگاه نسبت به آینده، رسانه های جمعی باشند، خاطر نشان کرد: رسانه ها می توانند با تولید محتوا و برون رفت از وضعیت رویدادمحوری، شکاف های جدی بین وضعیت موجود و مطلوب را شناسایی، اولویت بندی و راه حل ارائه گردد.
مسئول سازمان بسیج رسانه استان آذربایجان غربی اذعان کرد: باید بررسی کنیم که از گذشته تا به امروز چه پیشرفت هایی کرده ایم و نشان دهیم که هر چه جلوتر پیش برویم اوضاع برخلاف بدبینی ما رو به پیشرفت است و این را در شبکه های اجتماعی گسترش دهیم تا زمانی که این مساله به کتب درسی مدارس و دانشگاه ها نفوذ کند و واژه ها، جملات، منفی را از متن گفتار و اخبار خود حذف کنیم تنها راهکار تغییر رژیم غذایی (گفتار و شنیدار) ماست.
وی در پایان سخنان خود گفت: ما امروز، نیاز به تولید پیامهای مفید، پیشبرنده، تعالی بخش و آرامش دهنده برای جامعه داریم. پیامهایی که سبب توانایی جامعه برای سامان دادن کنش متقابل و موثر احوال جامعه ایرانی شوند.
نظر شما