چهره های ورزشی، فرهنگی و سیاسی صاحب نام را در دهه کرامت  پای کار بیاوریم

ابراهیمی با تاکید بر تقویت رویکرد مردمی برگزار شدن برنامه های دهه کرامت گفت: دردهه کرامت باید چهره های ورزشی، فرهنگی و سیاسی صاحب نام را پای کار بیاریم.

«علیرضا ابراهیمی» در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد الزامات حفظ رویکرد مردمی در جشن ها و برنامه های دهه کرامت گفت: عمدتا رویکرد دربرنامه های دهه کرامت باید مردمی باشد. چندسالی است که کاروان های از  آستان قدس با پرچم امام رضا (ع) به سمت استانهای مختلف کشور حرکت می کنند و برنامه های خاصی را در شهرهای مختلف اجرا می کنند. گروههای مختلف مردمی نیز در سراسر کشورها جشن ها و برنامه های را اجرا می کنند که این برنامه ها و اقدامات برای گرامیداشت این دهه باید تقویت شود.

 

عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی بیان کرد: نگاه به حوزه دهه کرامت را نباید فقط محدود به برگزاری بعضی از جشن ها کنیم،ما باید مردم را پای کار بیاوریم. باید در این دهه افراد خیر، ورزشکاران و چهره های ملی، فرهنگی و سیاسی صاحب نام را پای کار بیارویم که در دهه کرامت در برنامه های مختلف حضور پیدا کنند و دست محرومین و مستضعفین را با توجه به شرایط اقتصادی این روزهای کشور بگیرند، قطعا با این اقدامات ارزش دهه کرامت که بالاست برای مردم و جامعه نیز ملموس تر می شود.

 

وی ادامه داد: اگر رویکرد فوق را به عنوان یک رویکرد ملی جا بیندازیم که دراین دهه از این چهره ها هم در جهت حوزه های خدمات رسانی و هم روشن گری و رشد معارف اهل بیت که امروز در حوزه ارزش های دینی نیاز است ما را بیشتر کمک می کند.

 

نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی در مورد توطئه دشمن مبنی بر اینکه «شیعه اهل غمسازی و سوگواری است» و برنامه های دهه کرامت تا چه اندازه در خنثی سازی این توطئه و شبهه دشمنان موثراست، گفت: ما در دهه کرامت باید نگاه همان را به شادی مردم بیشتر کنیم. خود روحانیون ما باید دراین زمینه پیشقدم شوند و مردم را در این دهه  به سمت شادی بیشتر جهت دهند. اینکه ما در این دهه فقط بر رویکرد غم و غمگساری تاکید داشته باشیم نه رویکرد دینی و نه اسلامی و نه ملی است در کنار اینکه در روزهای وفات ذکر مصائب اهل بیت ضرورت دارد در شادی هم شادکردن مردم ضرورت بیشتری دارد.

 

وی در مورد مسجد محور کردن برنامه های دهه کرامت و تاثیر آن در مردمی کردن برنامه های این دهه گفت: کارکردهای مسجد عالی است اما آیا جایگاه مسجد در بین مردم جا افتاده است یا نه؟ آیا همه مردم نسبت به حضور در مساجد اقبال دارند یا نه؟ تا چه اندازه جوانان ما در مساجد حضور دارند ؟قطعا دهه کرامت فرصت خوبی است که برخی برنامه ها در مساجد برگزار شود و با تاکید بر شاد برگزار شدن مراسم هاو برنامه ها بر جذب بیشتر مردم و جوانان به مسجد نیزکمک  می کنیم.

 

این عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: باید به  مساجد دردهه کرامت به عنوان مکانی که مردم در این فضای مذهبی و مقدس  برای چندساعتی به آرامش و شادی  می رسند نگاه شود و قطعا این رویکرد به رونق این فضاها  درطول سال نیز کمک می کند./

کد خبر 805363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha