پلمپ دو مدرسه پایتخت توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران

بنیاد شهید و امور ایثارگران دو مدرسه قلع و قمع را با حکم قضایی به تعطیلی کشاند و تحصیل۶۰۰ دانش آموز را در بلاتکلیفی گذاشت.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، شهر تهران دارای 70 مدرسه قلع و قمع است. مدارسی که زمین آن تحت مالکیت افراد یا نهادها هستند. نهادها و افراد می توانند با شکایت از وزارت آموزش و پرورش یا رایزنی با وزارت آموزش و پرورش مدرسه را پس بگیرند و از زمین آن با کاربری دیگری استفاده کنند.

 

پلمپ دو مدرسه در شهر تهران

روز گذشته دو مدرسه شهدای هسته ای و دبستان شهید غلامحسین زیوری پلمپ شد. این مدارس جزء مدارس قلع و قمع و تحت مالکیت بنیاد شهید و امور ایثارگران بود توسط حکمی که این نهاد از مراجع قانونی گرفته است، پلمپ شدند.

دبستان شهید زیوری دارای 450 دانش آموز است که به گفته سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران این مدرسه در منطقه دو واقع شده است و در اطراف آن مدرسه دیگری وجود ندارد.با پلمپ شدن این مدرسه دانش آموزان مجبور هستند مسافت طولانی را طی کنند تا به مدرسه دیگر بروند. همچنین، هنرستان شهدای هسته ای هم دارای 150 دانش‌آموز بوده است.

 

70 مدرسه شهر تهران قلع و قمع است

«مسعود ثقفی» به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان می گوید: شهر تهران دارای 70 مدرسه قلع و قمع است که تعداد 11 مدرسه آن متعلق به یکی از نهادهای اجرایی کشور است. اگر اینگونه پیش رود،11 مدارسه تعطیل می شوند. تعداد هشت هزار دانش آموز سرگردان خواهند شد.

 

به هر روی، اگر حکم قلع قمع مدارس به مالک های حقوقی و حقیقی داده شود، در این میان دانش آموزان در بلاتکلیفی به سر خواهند برد. اگر مالک مدرسه را پلمپ کند دانش آموزان آواره می شوند و باید به مدارس دیگر منتقل شوند.

این درحالی است که شهرتهران با کمبود فضای آموزشی رو به رو است از همین رو تراکم کلاس های درسی هم بالا است و دانش آموزان در کلاس های 35 تا 50 نفره تحصیل می کنند. حتی دو شیفت شدن مدارس در استان تهران به گوش می رسد.

 

تهران به 12 هزار کلاس درس نیاز دارد

در همین رابطه، به گفته «علی شهری» ، مدیرکل نوسازی مدارس تهران تعداد 12 هزار کلاس درس باید در پایتخت ساخته شود تا به تراکم استاندارد در کلاس های درسی رسید.اگر در سال های آینده با رشد جمعیت دانش آموزی پیش بینی شده است رو به رو شویم به 18 هزار کلاس درس نیاز داریم.

 

وزارت آموزش و پرورش برای تامین فضای آموزشی با کمبود اعتبارات رو به رو است. برای تعیین و تکلیف مدارس قلع و قمع نیز به اعتبارات زیادی نیاز دارد. با شرایط اقتصادی که امروز برای جامعه پیش آمده است و نرخ زمین چندین برابر شده است، مشکلات وزارت‌آموزش و پرورش هم از این حیث بیشتر شده است. 

 

حالا به این مشکلات کمبود فضای آموزشی مدارس قلع و قمع نیز اضافه شده است. باید مسئولان تدابیری بیشتری برای این معضل بیندیشند و حداقل نهادهای دولتی هنگامی که پای دانش آموزان به عنوان سرمایه های کشور در میان است نسبت به یکدیگر با گذشت و مصاحبت عمل کنند.

 

کد خبر 804902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha