به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آران و بیدگل، دکتر «اسماعیل بایبوردی» در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز این شهرستان بر ضرورت شناسایی عوامل موثر بر قاچاق کالا و ارز تاکید کرد و گفت: دگرگونی نظام اقتصادی و ضربه به اقتصاد ملی از آثار زیان بار قاچاق کالا و ارز محسوب می شود.
فرماندار شهرستان آران و بیدگل به دیگر تاثیرات سوء قاچاق کالا و ارز در اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت: از بین بردن کسب و کارها و ایجاد اشتغال کاذب، موقت و زودگذر و تغییر سبک زندگی به علت ترویج فرهنگ مصرف کالاهای خارجی را می توان از جمله دیگر آثار سوء قاچاق کالا یاد کرد.
بایبوردی ادامه داد: قاچاق کالا و ارز می تواند ضعیف شدن انباشت کالا و سرانجام ورشکستگی صنایع داخلی کوچک و بزرگ، از بین بردن فرصت های شغلی به جهت غیر مولد بودن قاچاق و ترویج قانون شکنی را در پی داشته باشد.
به گفته وی اختلال در بازار و چند نرخی شدن کالاها و اشاعه برخی بیماری ها به علت قاچاق کالاهای غیر بهداشتی و غیر استاندارد از دیگر آثار زیان بار قاچاق کالا و ارز تلقی می شود.
فرماندار آران و بیدگل به راهکارهای مبارزه با قاچاق کالا و ارز در شهرستان آران و بیدگل اشاره و تصریح کرد: تشویق مصرف کنندگان به مصرف کالاهای داخلی توسط دستگاه های اجرایی و دولتی این شهرستان ضروری است.
دکتر بایبوردی بر جلوگیری از تبلیغات بی رویه کالاهای خارجی از رسانه های جمعی و تشویق تولیدکنندگان به تولید کالاهای با کیفیت تاکید کرد و یادآور شد: بالا بردن سطح آگاهی مردم از مضر بودن مصرف کالاهای قاچاق و حمایت از صنایع بومی و دستی می تواند در این خصوص یاری رسان باشد.
فرماندار شهرستان آران و بیدگل خواستار فرهنگ سازی مردم این شهرستان از مضرات قاچاق کالا و ارز از طریق کتب درسی، هنرمندان، استادان دانشگاهها، روحانیون و گروه های مرجع شد و خاطرنشان کرد: نظارت بیشتر در بازار عرضه کالا و حمایت حداکثری از صاحبان صنعت و دخالت حداقلی در این خصوص مهم است.
بایبوردی در ادامه با اشاره به فرا رسیدن ۱۲ تیر ماه سالروز فرمان مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز خواستار برنامه ریزی مناسب بر اجرای برنامه های این روز و محور قرار دادن دو مقوله مهم رونق تولید ملی و مزایای خرید کالای تولید داخل مدنظر رهبری در شهرستان آران و بیدگل شد./
نظر شما